Gratis

NEX-US THREE-SIXTY

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Grenswerk Café

Peperstraat 10

5911HA Venlo

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hey Boy! Hey Girl!

Was jij erbij afgelopen zomer op 22 juli? Met een heuse poolparty op het terras van Grenswerk lanceerden wij ons clubconcept NEX-US. Heb je het gemist? Dan heb je de verhalen erover vast wel gehoord...

Ik organiseer NEX-US samen met een klein en super enthouiast team. We hebben elkaar gevonden omdat wij het allemaal belangrijk vinden om in het kader van Roze Zaterdag 2019 een tof concept te ontwikkelen dat aansluit bij een brede doelgroep en de nadruk legt op het feit dat diversiteit de norm is. We willen ook dat het concept duurzaam is, zodat het blijft bestaan nadat Roze Zaterdag 2019 voorbij is.

Nexus is het Latijnse woord voor ‘verbinding’. Ons clubconcept stelt (gender)diversiteit en de vrijheid tot zelfexpressie centraal. Muzikaal gezien wordt heel duidelijk gerefereerd aan het geluid van de oorspronkelijke housemuziek, zoals deze gedraaid werd in nachtclubs in Chicago en New York waar eind jaren 80 de muziek ontstaan is. De nadruk ligt voornamelijk op de muziek, performances en samen feest vieren. Daarbij is het belangrijkste uitgangspunt dat iedereen welkom is! De universele gedachte van housemuziek is sowieso: op de dansvloer is iedereen gelijk, ongeacht geaardheid, etnische achtergrond of sociaaleconomische status.

You wanna join the NEX-US community?!

Wij willen de NEX-US community graag groter, nog leuker en toffer laten worden en daar hebben we JOUW hulp bij nodig! Daarom willen we je graag uitnodigen voor onze exclusieve “NEX-US THREE-SIXTY” party op zondag 30 september aanstaande.

We starten de avond om 16:00u met een inloop, borrel en een kort woordje waarin we je nog enthousiaster willen maken over NEX-US. Vanaf dan gaan we 360 minuten door tot 22:00u met hele toffe muziek, performances, speciale drankjes en lekkere hapjes. Kortom: laat je verrassen en verwennen! Uiteraard zijn wij, de organisatie, allemaal aanwezig om ideeën uit te wisselen en samen met iedereen een dansje te doen.

Hopelijk zien we je op 30 september bij NEX-US THREE-SIXTY?!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Grenswerk Café

Peperstraat 10

5911HA Venlo

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen