Gratis

Next Gen Connect: Talent voor de Toekomst

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Amsterdam Economic Board

5 Kattenburgerstraat

1018 JA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Ben jij er ook van overtuigd dat leren helemaal anders kan? Kom dan naar Next Gen Connect: Talent voor de toekomst!

Over dit evenement

Hallo leer-pionier,

Ben jij er ook van overtuigd dat leren helemaal anders kan? Ben jij benieuwd hoe anderen hier naar kijken en heb je zin om je in 2 uur op te laden met nieuwe contacten, energie & inspiratie?

Graag nodigen we je persoonlijk uit voor de allereerste borrel van Next Gen Connect, editie 'Talent voor de Toekomst'!

Met Young on Board - Amsterdam Economic Board geven we een frisse blik op prangende vraagstukken van CEO’s en bestuurders binnen de Amsterdam Economic Board. Ons eerstvolgende thema is 'Talent voor de Toekomst' waarin we ons richten op hoe mensen in de toekomst leren. De bestuurders die wij hierop challengen zijn niemand minder dan Geert ten Dam (voorzitter CvB UvA) en Mirjam van Praag (voorzitter CvB VU).

Omdat we andere changemakers in de stad meer willen betrekken brengen we 5 november een selecte groep jonge changemakers bij elkaar met verschillende interesses en expertises uit de wereld van leren voor inspirerende nieuwe ontmoetingen. Omdat wij denken dat een gemeenschappelijke passie, maar diversiteit in aanpak zich leent voor creatieve oplossingen voor urgente problemen.

Wij faciliteren dat je minstens 5 personen beter leert kennen, en zorgen dat het bier koud staat. Daarnaast hopen wij door deze avond ook onze eigen ervaringen over wat leeft onder de jonge garde te verbreden, zodat wij deze input kunnen meenemen naar onze challenge sessie met Mirjam en Geert.

Dit is een invite-only borrel, en we vragen iedereen een relevante +1 mee te nemen. Iemand uit het veld die je sowieso eens beter wilde leren kennen, of je partner in crime in leerinnovatie.

We zien jou en je +1's aanmelding graag tegemoet. Tot 5 november!

Inloop: 19:45 - 22:00

Programma en borrel 20:00 - 22:00

Einde 22:00

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Amsterdam Economic Board

5 Kattenburgerstraat

1018 JA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen