Gratis

NFT's Welkom in de metaverse

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

MuzeRijk, BrabantZorg

4 Klarinetstraat

5402 BE Uden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Het aankomende internet, versie 3.0, gaat over het uitwisselen van waarde, over het bezitten en verhandelen van digitale eigendommen.

Over dit evenement

Het internet gaat een nieuwe fase in.

Internet 1.0 ging over het uitwisselen van informatie. Startpagina, Yahoo en Google stonden aan de basis.

Internet 2.0 ging over het contact leggen met andere mensen. Hyves, MySpace, Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram zagen in deze periode het levenslicht.

Het aankomende internet, versie 3.0, gaat over het uitwisselen van waarde, over het bezitten en verhandelen van digitale eigendommen. Over NFT's* dus.

OpenSea, Rarible, CryptoPunks en de Bored Apes Yacht Club zijn het voorland van deze transformatie. Tijdens zijn presentatie schetst Sander Duivestein de toekomst van internet 3.0. Welkom in de metaverse!

We zijn trots dat we Sander als spreker bij het IN0413 mogen verwelkomen. Als Trend analyst en spreker is hij bekend in Nederland en ver daar buiten.

Echt Nep

Kun je niet wachten tot de 17e? Vers van de pers is zijn boek "Echt nep". Hierin lees je wat de gevolgen, kansen en gevaren zijn van nieuwe mogelijkheden om de realiteit te manipuleren. Na het lezen van Echt Nep begrijp je de impact en hypes van NFT's, de metaverse en vele andere nieuwe internettrends.

Gratis registreren

Voor het eerst in 1,5 jaar tijd zullen we weer een live bijeenkomst organiseren bij Muzerijk in Uden. Registreren is verplicht, het aantal plaatsen beperkt.

Entree is gratis, zaal open 19.45 uur, start 20.00 uur

COVID-19-veiligheidsmaatregelen van de locatie

Coronapas verplicht

*Een non-fungible token, niet-vervangbaar token of uniek token is een koppeling op een blockchain van een account aan een uniek digitaal item via een smart contract. NFT is een manier om eigenaarschap te koppelen aan digitale objecten zoals bijvoorbeeld de bovenstaande relatief simpele JPG collage van Beeple die voor 69,3 miljoen dollar is verkocht.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

MuzeRijk, BrabantZorg

4 Klarinetstraat

5402 BE Uden

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Inspiratie Netwerk 0413 | #IN0413

Organisator van NFT's Welkom in de metaverse

Inspiratie Netwerk 0413 | regio Uden/Veghel | Joost van Beek | Susan van Empel | Jaap van de Linde | www.in0413.nl

 

Beschrijving

Inspiratie Netwerk 0413 heeft als doelstelling met vaste regelmaat bij elkaar te komen om weetjes en ontwikkelingen over nieuwe media met elkaar te delen, ervaringen uit te wisselen en discussies te hebben over het wel en/of niet gebruiken van nieuwe media, bijvoorbeeld op de werkvloer, in de sport, journalistiek, als commercieel instrument, voor evenementen en vrijetijd en natuurlijk ook voor persoonlijk gebruik. Kortom alle vormen van de nieuwe media komen aan bod.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen