€ 7,70 – € 24,95

Nickelodeon Familie Festival

ALL AGES

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Almeerderstrand

Ijmeerdijk 1

1309 BA Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
KOOP KAARTEN VOOR HET NICKELODEON FAMILIE FESTIVAL 2019!

Over dit evenement

Na een fantastische eerste editie, keert het grootste familie festival van Nederland deze zomer terug! Op zondag 25 Augustus brengt Nickelodeon families samen op het strand van Almere. Geniet van optredens van bekende Nederlandse artiesten, Meet & Greets met YouTube sterren en ontmoetingen met Nickelodeon & Nick Jr. helden. Maak je klaar voor een geweldige dag vol muziek en familieplezier, boordevol entertainment en activiteiten voor alle leeftijden.

Niemand minder dan Ronnie Flex & Deuxperience, Kalvijn, STUK en 4LIFE zullen spetterende live optredens verzorgen. Ook kunnen festivalbezoekers de hele dag door de populairste Nickelodeon en Nick Jr. helden ontmoeten tijdens verschillende ‘Meet & Greets’, waaronder Festival hosts Kaj van der Voort en Nienke van Dijk, Stefania, Nickelodeon-presentator Wout Verstappen, de castleden van De Ludwigs, Chase, Marshall en Skye van de hitserie PAW Patrol, Spongebob Squarepants, Shimmer & Shine, Penny & Rod van de populaire Nick Jr.-serie Top Wing en Peppa Pig. Voor de allerkleinsten is Nick Jr. ambassadrice Kim Kötter aanwezig en zal kinderheld Dirk Scheele een muzikaal optreden verzorgen. Verder kunnen kinderen zich vermaken tijdens diverse (speel) activiteiten. Meer details over de aanwezige artiesten en attracties worden binnenkort bekend gemaakt. Ga voor meer informatie naar www.nickelodeon.nl/festival

Via Eventbrite koop je jouw officiële kaarten voor het Nickelodeon Familie Festival 2019 en geniet je komende zomer van een heerlijke festivaldag. We verkopen de volgende type kaarten:

Early Bird ticket

Voor de snelle beslissers verkopen we een beperkt aantal Early Bird tickets! Je betaalt in plaats van €24,95 nu €18,00 per kaartje. Wacht niet te lang, want hiervoor geldt op=op!

Prijs: €18,00 per persoon incl. btw & servicekosten UITVERKOCHT!

Regulier ticket

Regulier tarief voor 1 persoon.

Prijs: €24,95 per persoon incl. btw & servicekosten

Groepsticket

Familie tarief bij een bestelling vanaf 4 kaarten:

Prijs: €20,95 per persoon incl. btw & servicekosten

Kinderen tot 2 jaar mogen gratis naar binnen.

Rolstoelkaart

Deze plaatsen worden alleen online verkocht per 2 stuks. Er mag per rolstoel 1 begeleider mee op het mindervaliden deck. Het festival vindt plaats op het strand, dit houdt in dat het terrein uit zand bestaat. Alleen bezoekers met een rolstoelticket kunnen via een speciale route bij het rolstoeldeck komen. Zonder rolstoelticket is dat helaas niet mogelijk. Wij hebben een beperkt aantal strandrolstoelen beschikbaar. Neem hiervoor contact op met nickelodeonfamiliefestival@vimn.com

Het mindervaliden deck heeft uitzicht op het Nickelodeon Hoofdpodium, houd er dus rekening mee dat hier niet alle optredens plaatsvinden. Locaties voor de Meet & Greets en andere podia zijn alleen door het zand toegankelijk en hebben geen route met verharde ondergrond.

Prijs: €24,95 per persoon incl. btw & servicekosten

De tickets worden verstuurd vanuit Eventbrite. Als je je tickets niet hebt ontvangen controleer ook je junk mail / spam folder.

Vragen?

Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen! Stuur een mail naar nickelodeonfamiliefestival@vimn.com

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Almeerderstrand

Ijmeerdijk 1

1309 BA Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen