€ 16,84

Nico Dijkshoorn & The Hank Five in De Cactus

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Café de Cactus

37 Pastoriestraat

7551 DJ Hengelo

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Nico Dijkshoorn & The Hank Five

Over dit evenement

Ruim vier jaar geleden (februari 2015) trad Nico Dijkshoorn met zijn band The Hank Five op in Café de Cactus. Het werd een legendarisch optreden in onze stampvolle kroeg. Wij herinneren ons een eerbetoon aan James Brown op een dampende funkgroove, een loeiharde versie van Rock’n Roll, een liedje van The Velvet Underground en steeds daar dwars doorheen de krankzinnige en tegelijk ontroerende verhalen van Dijkshoorn.

Nico doet samen met zijn band een nieuwe café-tour en we zijn ontzettend blij dat hij graag bij ons langskomt. Nieuwe verhalen, nieuwe liedjes, nieuwe instrumenten maar ouderwets bezeten. Een voorleesmiddag met alle meters in het rood. Van country naar funk, van J.J Cale naar Elvis Presley.

Wie er vorige keer bij was weet genoeg. Wie toen geen kaartje kon bemachtigen krijgt nogmaals de kans om vooraan te staan bij Nico Dijkshoorn en The Hank Five in Café de Cactus.

Zondagmiddag 5 januari 2020, koffie klaar en De Cactus open vanaf 14.00uur, showtime 15.00uur, voorverkoop: €15,- aan de bar of via Eventbrite.nl. Aan de deur (indien niet voortijdig uitverkocht) €20,-

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Café de Cactus

37 Pastoriestraat

7551 DJ Hengelo

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen