Gratis

Nieuw in de polder: Standup biken op een ElliptiGO fiets

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bosweg 19

19 Bosweg

2131 LX Hoofddorp

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Bike Anders wil inwonders van Hoofddorp en omgeving laten kennismaken met de voordelen van standup biken op ElliptiGO fietsen. Het is fun, het is anders en supergezond voor het hele lichaam.

De ElliptiGO is een combinatie van hardlopen, fietsen en crosstrainen ineen. Het is een leuke en effectieve manier van trainen en bovendien low-impact doordat je geen schokbelasting hebt op je gewrichten. De ElliptiGO is geschikt voor iedereen – kinderen vanaf 12 jaar, volwassenen, recreanten en geblesseerden. Elliptisch fietsen is een geweldige manier om je conditie te verbeteren en om calorieën te verbranden en ondertussen heerlijk de omgeving te verkennen. Met de soepele elliptische beweging van de ElliptiGO doe je een geweldige training zonder je knieën, heupen, enkels en rug overmatig te belasten.

Bike Anders presenteert zich bij Ontdek Hoofddorp en neemt de inwoners mee voor een ronde door het Haarlemmermeerse bos. Vanaf de parkeerplaats in het Haarlemmermeersebos, naast Claus Bowling wordt een groep van maximaal 8 personen onder professionele begelieding van Bike Anders meegenomen voor een rondje door het bos. Er wordt doorlopend met twee groepen van 8 deelnemers gereden en een ronde duurt gemiddeld 25 minuten. Geen speciale eisen v.w.b. kleding, maar bij voorkeur schoeisel met een vlakke zool (geen hakken).

Zie hier hoe standup biken op een ElliptiGo fiets in de praktijk werkt:

https://youtu.be/jT7fvS7aRScDelen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bosweg 19

19 Bosweg

2131 LX Hoofddorp

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen