Gratis

Nieuwbouw Sponsorloop 26 juni

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Gorinchem

Albertine Kehrerstraat 7

4207 MV Gorinchem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Sponsorloop om geld in te zamelen voor de Nieuwbouw in Gorinchem-Oost.

Over dit evenement

Wandelaars en hardlopers kunnen zich laten sponsoren om ca. 10,5 km af te leggen langs (en soms door) de kerken van de PKN Gorinchem (en de GKV).

Alle wandelaars en hardlopers starten vanaf het plein bij de Regenboog aan de Albertine Kehrerstraat. De wandelaars leggen de route af tegen de klok in (linksom), de hardlopers doen dat met de klok mee (rechtsom). Op een aantal punten is koffie en thee verkrijgbaar en kan tegen betaling ook wat lekkers erbij gekocht worden. Alle opbrengsten komen ten goede aan de nieuwbouw. Elke wandelaar en hardloper wordt uitgenodigd letterlijk een steentje bij te dragen door een (kiezel)steentje achter te laten op de nieuwbouwlocatie. De bouwcommissie is daar aanwezig.

Het zou leuk zijn als alle deelnemers ook het speciale t-shirt aanschaffen en aandoen tijdens de loop. Dit kan op https://site.skgcollect.nl/193/artikel/2465/t-shirt-sponsorloop-2021.html

Het starten is steeds in kleine groepen van maximaal 4 personen (of meer uit één huishouden). Houd u strikt aan de gekozen starttijd, zodat we te grote groepen voorkomen, in verband met de corona-maatregelen. De kerken zijn geopend tot 15.00 uur, dus houd daarmee rekening indien u één van de latere tijdslots boekt. Hou u tijdens het lopen uiteraard ook aan de verkeersregels. Er zijn geen verkeersregelaars ingezet en ook gaat het niet om de snelste tijd.

Zorg als loper zelf dat uw sponsorbedrag wordt overgemaakt op NL85RABO 0373 7435 99 t.n.v. CvK PGG Nieuwbouw Oost o.v.v. sponsorloop. Sponsoren kunnen ook zelf rechtstreeks overmaken (evt. i.v.m. aftrekbaarheid als gift voor de belastingdienst). Dit kan evt. ook via de webshop: https://site.skgcollect.nl/193/pagina/2151/webshop.html

Voor de kinderen(basisschoolleeftijd) is er een aparte activiteit in het park vlakbij de school. Opgeven kan ook via deze site. Ook de kinderen kunnen zich laten sponsoren. Er zijn 3 tijdslots van 30 minuten. Per gezin max. 1 ouder als begeleider i.v.m. de corona-maatregelen. Kijk voor meer informatie op de volgende link: .... (volgt z.s.m.)

N.B. Mocht het op 26 juni te slecht weer zijn (hevige regen of juist veel te warm), dan is er een uitwijkmogelijkheid naar zaterdag 3 juli.

De organisatie is in handen van leden van de wijkgemeenten Dalem/Gorinchem-Oost, Grote Kerk, Open Pastoraat en Johanneskerk, alsmede de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt.


		Afbeelding van Nieuwbouw Sponsorloop 26 juni
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Gorinchem

Albertine Kehrerstraat 7

4207 MV Gorinchem

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Protestantse Gemeente Gorinchem

Organisator van Nieuwbouw Sponsorloop 26 juni

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen