Nieuwe datum: 1/6/20 !Malford Milligan & The Southern Aces @ De Cactus (

Evenementdetails

Artiesten

Artiesten

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Café de Cactus

37 Pastoriestraat

7551 DJ Hengelo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Malford Milligan & The Southern Aces opnieuw naar muziekcafé De Cactus voor een volledig concert.

Over dit evenement

Wegens de maatregelen en richtlijnen ivm het Corona virus zijn we genoodzaakt om het optreden van Malford Milligan op maandag 23 maart te verplaatsen naar maandag 1 juni 2020 showtime 20.30uur. (Dit is op 2e Pinksterdag, koffie klaar vanaf 19.30uur).

Mede gezien de drukke agenda's was dit de enige mogelijke vervangende datum.

Reeds gekochte tickets voor dit uitverkochte concert blijven geldig!

Wij en de muzikanten hopen op begrip voor deze overmacht situatie.

Met vriendelijke groet,

Muzikanten en team De Cactus

Oorspronkelijke tekst:

Op maandag 23 maart 2020 komen Malford Milligan & The Southern Aces voor een avondvullende show naar "Het Kleinste Podium van Twente" Muziekcafé De Cactus in Hengelo(Ov). En dat is best heel bijzonder want ze zijn ondertussen een belangrijk onderdeel van de nieuwe Theatertour van Johan Derksen: The Sound of Blues & Americana. Bij De Cactus spelen ze hun eigen volledige show! (Dus zonder Johan Derksen).

De Texaanse zanger Malford Milligan ken je misschien als frontman van de all-star rootsband Storyville die hij oprichtte met de ritmesectie van Stievie Ray Vaughans Double Trouble. Door zijn krachtige, hese stem en zijn indrukwekkende voorkomen wordt Milligan vaak vergeleken met soul-iconen als Otis Redding en Al Green. Als zanger werd hij maar liefst 8 keer gekroond tot beste vocalist bij de Austin Music Awards.

Als frontman van Storyville behaalde hij grote successen en ook samenwerkingen met de Nederlandse Jack Hustinx (frontman & oprichter Shiner Twins) werden lovend ontvangen:

Het beste Americana-album van Nederlandse bodem zou wel eens gemaakt kunnen zijn door Jack Hustinx & The Southern Aces. Sterker nog, met Over Yonder kan hij zich zelfs in Texas met de besten meten AltCountry (2015) Nu zijn de twee vrienden terug met een nieuw project, Malford Milligan & The Southern Aces. Het nieuwe album "Life Will Humble You" krijgt de ene na de andere lovende 5-sterren recensie en stond de hele maand november op de nummer-1 positie in de Euro Americana Chart. Niet zo gek als je de schitterende soulballads hoort, en niet te vergeten de kippenvel opwekkende gospelsong Feel Like Going Home waar het album mee wordt afgesloten.The Southern Aces: Roel Spanjers - Piano & Backings, Jack Hustinx - Guitar & Backings, Eric van Dijsseldonk - Guitar & Backings, Fokke De Jong - Drums, Roelof Klijn - Bass & Backings

Op zondag 3 maart 2019 pakten ze een uitverkochte Cactus volledig in met een magisch emotioneel optreden. De weken daarna werd de roep om nog een herkansing steeds groter omdat ze massaal onze muzikale harten hadden gestolen. En dat bleek gelukkig wederzijds en daar zijn we best een beetje heleboel trots op. Speciale dank natuurlijk ook voor Johan Dollekamp van Popeye Recordstore die dit opnieuw mede mogelijk maakt.

Dit is een sta-concert, er zijn een beperkt aantal krukken beschikbaar voor hen die willen zitten.

Maandag 23 maart 2020, Koffie klaar en De Cactus open vanaf 19.30uur, Showtime 20.30uur. Voorverkoop €20,- Aan de deur €25,-

Voorverkoop start woensdag 29 mei 2019 vanaf 19.00uur.

Foto: Herman Nijhof

Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Café de Cactus

37 Pastoriestraat

7551 DJ Hengelo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen