Nieuwe datum: 27/9/2020 Nol Havens (VOF de Kunst) Solo in De Cactus

Evenementdetails

Artiesten

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Café de Cactus

37 Pastoriestraat

7551 DJ Hengelo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Nieuwe datum 27/9/2020 Nol Havens (VOF de Kunst) solo in De Cactus, Exclusief Cactus Huiskamerconcert

Over dit evenement

Beste muziekliefhebber,

Vanwege de corona crisis en bijbehorende maatregelen van de overheid hebben we het concert van Nol Havens helaas moeten verplaatsen naar de eerst volgende mogelijkheid; zondagmiddag 27 september 2020. Reeds gekochte tickets blijven natuurlijk geldig en we hopen op jullie begrip. (Het concert stond gepland voor zondagmiddag 29 maart 2020 aanstaande) Zelf zijn we zeer vereerd dat het toch gelukt is om een nieuwe datum te vinden in \ijn drukke tourschema.

Het duurt inderdaad nog wel even, maar dan hebben we des te meer tijd om er naar uit te kijken.

Met vriendelijke groet namens Nol Havens en team De Cactus.

‘Suzanne… Suzanne… Ik ben stapelgek op jou.’ We kunnen het allemaal nog woordelijk meezingen. En… het brengt ons allemaal terug naar die ene periode in je leven. Over de hele wereld klinkt het lied nog steeds uit radio’s en wordt er bij tijd en wijle uit volle borst meegezongen. Suzanne. De wereldhit van VOF de Kunst/The Art Company. Ferdi Lancee schreef het, Nol Havens zong het. Miljoenen platen werden er verkocht en in 7 landen stond VOF de Kunst op de eerste plaats van de hitparade.....Touren door europa, mooie verhalen.

Na een optreden in Sesamstraat volgde een zeer geslaagde samenwerking met Annie M.G. Schmidt , het was het begin van een nieuw fenomeen in de Nederlandse theaters: Een popconcert voor kinderen. Samen met Erik van Muiswinkel maakt Nol familievoorstellingen waar jong én oud plezier aan beleeft. Popmuziek en cabaret, ingrediënten voor een pittige voorstelling. 8 seizoenen, 800 uitverkochte voorstellingen......leuke verhalen.

Oude liefde roest niet. Dat blijkt in 2019, Nol zingt en speelt liedjes uit zijn eigen repertoire.Veel meegemaakt en veel te vertellen. In ‘Doe mij maar ALLES’ wordt u meegenomen langs 36 jaar VOF de Kunst. Herinneringen en herkenbaarheid. Zijn beste liedjes, mooie en ook zware tijden. Met twee benen terug op de grond na het overlijden van zijn vrouw, zijn ouders, zijn zus en zijn beste vriend. Het bracht veel veranderingen en verdriet met zich mee. En wat vond hij nou van dat succes als nuchtere Brabander? Hij zal het u allemaal vertellen en u mag vragen stellen over alles én u mag meezingen als u de behoefte voelt. Nol met zijn gitaar alleen op een podium....zijn persoonlijk verhaal, het verhaal achter de liedjes….

Zondagmiddag 27 september 2020, koffie klaar vanaf 14.00uur, showtime 15.00uur.

Tickets €10,- vanaf maandag 13 januari 20.00 uur aan de bar of online (ex service fee)

Aan de deur (indien niet voortijdig uitverkocht) €15,-

Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Café de Cactus

37 Pastoriestraat

7551 DJ Hengelo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen