Nieuwe datum:The Billy Joel Experience @ De Cactus 31/10/2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Café de Cactus

37 Pastoriestraat

7551 DJ Hengelo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Dé Billy Joel Tribute van Nederland! De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Nieuwe datum! Zaterdag 31/10/2020

Over dit evenement

Beste muziekliefhebber,

Vanwege de corona crisis en bijbehorende maatregelen van de overheid hebben we het concert van The Billy Joel Experience helaas moeten verplaatsen naar de eerst volgende mogelijkheid; zaterdag 31 oktober 2020.

Reeds gekochte tickets blijven natuurlijk geldig en we hopen op jullie begrip. (Het concert stond gepland voor vrijdag 24 april 2020 aanstaande)

Zelf zijn we zeer vereerd dat het toch gelukt is om een nieuwe datum te vinden in hun drukke tourschema. Het duurt inderdaad nog wel even, maar dan hebben we des te meer tijd om er naar uit te kijken.

Met vriendelijke groet namens The Billy Joel Experience en team De Cactus.

Dé Billy Joel Tribute van Nederland! De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger “The Pianoman” maar ook swingende rockers zoals “My life”, prachtige ballads zoals “Honesty” of lekkere Rock & Roll zoals “Only the good die young”. Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat. En hoewel Billy (70) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Het werd dus hoog tijd voor een tribute. Vandaar: The Billy Joel Experience.

Alexander & 003 – Dé Billy Joel Tribute

Alexander is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkend cv dat start van de meest prestigieuze pianobars en doorloopt tot en met Najib Amhali (PlusSupportAct), De Corona’s, Twarres, en vele anderen is Alexander op zowel grote als kleine podia door heel het land een graag geziene gast.

Met zijn band “003” bracht hij eerder 5 singles en een dubbel live album uit met eigen werk dat door menig radiostation met enthousiasme ontvangen is en de nodige airplay heeft mogen genieten.

Na 5 jaar vond het team het tijd om een nieuw avontuur aan te gaan. Gezamenlijk werd besloten om het oeuvre van Billy Joel onder handen te nemen. Het resultaat?

The Billy Joel Experience!

Zaterdag 31/10/2020, koffie klaar vanaf 19.30uur, Showtime 20.30uur!

Voorverkoop €15,- aan de bar of online (ex service fee)

Aan de deur (indien niet voortijdig uitverkocht) €20,-

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Café de Cactus

37 Pastoriestraat

7551 DJ Hengelo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen