Gratis

Nieuwe mensen ontmoeten in Swanla

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Dorpshuis Swanla sport cultuur theater

86 Burgemeester Klinkhamerweg

2761 BJ Zevenhuizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Leer je dorpsgenoten beter kennen door het raadsel op te lossen in dit levende spel

Over dit evenement

Je hebt je eigen contacten, maar Zevenhuizen en omgeving kent nog zoveel meer bewoners. Een avond om nieuwe mensen te ontdekken, hier binnen ons dorp. Diepgang en gesprekken, met als gezamenlijk doel om een raadsel op te lossen.

Tijdens een hapje en een drankje word je uitgedaagd om met elkaar het gesprek aan te gaan. Leer de ander doelgericht kennen, om op zoek te gaan naar jullie verborgen overeenkomst. Vind degene die verbonden is met jou.

Een ontspannen avondje in het teken van nieuwe contacten leggen, met mensen die je voorheen nog niet kende. Lukt het jou om de juiste persoon te vinden, tijdens verschillende rondes en met een beperkt aantal vragen? Ga je op zoek naar een ander of blijf je bij elkaar terugkomen? Ben je heel dichtbij of sla je de plank helemaal mis? Vragen die je zullen bezighouden tijdens dit spel. De avond is omgeven door mysterie en vermaak.

Beleef dit spel met echte mensen, waarbij je jouw dorpsgenoten gauw beter leert kennen. Begin met een gratis kopje koffie en geniet van dit avondje uit. De avond begint om 20.00u (inloop is vanaf 19.30u).

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Dorpshuis Swanla sport cultuur theater

86 Burgemeester Klinkhamerweg

2761 BJ Zevenhuizen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen