Nieuwe Thermen: workshops afsluiting thema 'Digitale wereld' 2019 - ronde 1

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Nieuwe Thermen

Mgr. Schrijnenstraat 20

6417XZ Heerlen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Graag willen we u uitnodigen voor de afronding van het thema digitale wereld. In dit thema hebben leerlingen zich een aantal digitale skills eigen gemaakt. Die kennis en kunde willen we graag met jullie delen. De leerlingen van De Nieuwe Thermen willen u dan ook graag een aantal workshops aanbieden. Komt u ook?

Het evenement bestaat uit twee workshoprondes, van elk 30 minuten. Inloop vanaf 13.55 uur. Om 14.00 uur zal de eerste workshopronde starten. Gevolgd door een korte pauze waarin de organisatoren van ronde 2 hun materialen klaar kunnen zetten. Om 14.45 uur start de tweede ronde. Om 15.15 uur is het evenement afgelopen.

Middels deze pagina kunt u zich opgeven voor de workshops in de 1e ronde van het event. Let er even op dat u maar bij één workshop tegelijk per ronde aanwezig kunt zijn. Schrijf u snel in, want voor de workshops geldt vol=vol. De lokalen zijn te vinden in de ticketomschrijving. In de hal zal t.z.t. ook een lijst ophangen met de lokalen waarin de workshops gegeven worden. Vergeet niet ook even goed te kijken of er nog benodigdheden zijn om deel te kunnen nemen aan de workshop, zoals bijvoorbeeld een eigen laptop/device. In de workshopomschrijving staat dit vermeldt als u verzocht wordt iets mee nemen om ook zelf aan de slag te kunnen gaan.

We hopen u allemaal te zien op donderdag 18 april!

Met vriendelijke groet,

Leerlingen en team Nieuwe Thermen

PS: Opa, oma, broer, zus, familie, vrienden,... zijn uiteraard van harte welkom!

Datum en tijd

Locatie

De Nieuwe Thermen

Mgr. Schrijnenstraat 20

6417XZ Heerlen

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator de Nieuwe Thermen

Organisator van Nieuwe Thermen: workshops afsluiting thema 'Digitale wereld' 2019 - ronde 1

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen