Nieuwe Thermen: workshops afsluiting thema 'Digitale wereld'

Venster Acties

Nieuwe Thermen: workshops afsluiting thema 'Digitale wereld'

Door de Nieuwe Thermen

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 20 apr. 2017 14:20 - 15:05 CEST

Locatie

Nieuwe Thermen Mgr. Schrijnenstraat 20 6417XZ Heerlen Netherlands

Beschrijving


Graag willen we u uitnodigen voor de afronding van het thema digitale wereld. In dit thema hebben leerlingen zich een aantal digitale skills eigen gemaakt. Die kennis en kunde willen we graag met jullie delen. De leerlingen van de Nieuwe Thermen willen u dan ook graag een aantal workshops aanbieden. Komt u ook?

Het evenement bestaat uit twee workshoprondes, van elk 20 minuten. Inloop vanaf 14.15 uur. Om 14.20 uur zal de eerste workshopronde starten. Om 14.45 uur de tweede ronde. Om 15.05 uur is het evenement afgelopen. Na afloop komen leerlingen nog even bij elkaar in hun MC-lokaal om elkaar een fijne vakantie te wensen en certificaten in ontvangst te nemen.

Middels deze pagina kunt u zich opgeven voor het event. U kunt de eerste workshop zelf kiezen, maar let op vol=vol. Bij een tweede workshop wordt u automatisch ingedeeld (om te voorkomen dat er leerlingen zijn die voor niks een workshop voorbereid hebben). Dit ticket geeft u toegang tot de eerste workshop. Het ticket voor de tweede ronde ontvangt u op donderdag 20 april bij binnenkomst. In de hal zal t.z.t. een lijst ophangen met de lokalen waarin de workshops gegeven worden. Vergeet niet een eigen laptop/device mee te nemen om ook zelf aan de slag te kunnen gaan.

We hopen u allemaal te zien op donderdag 20 april!

Met vriendelijke groet,

Leerlingen en team Nieuwe Thermen

PS: Opa, oma, broer, zus, familie, vrienden,... zijn uiteraard van harte welkom!

Over de organisator

Georganiseerd door
de Nieuwe Thermen

Verkoop beëindigd