Nieuwjaarsbijeenkomst Achterhoek woensdag 15 januari 2020

Venster Acties

Nieuwjaarsbijeenkomst Achterhoek woensdag 15 januari 2020

Nieuwjaarsbijeenkomst

Door VNO-NCW Midden en Jong Management

Waar en wanneer

Datum en tijd

wo. 15 jan. 2020 19:00 - 22:00 CET

Locatie

De Steck Raadhuisstraat 25 7001 EX Doetinchem Netherlands

Over dit evenement

Programma

19.00-19.30 uur Ontvangst door Koen Knufing (VNO-NCW Achterhoek), Saar Veneman (8RHK Ambassadeurs), Henk Janssen (De Steck), Wilma Elbertsen (VNO-NCW) en gastvrouw Monic Rootinck (Hospitality Geregisseerd)

19.30-21.00 uur Voorzitters VNO-NCW Achterhoek en Jong Management Achterhoek, Promotiefilm Achterhoek, in gesprek met Annemarie Jorritsma en Nicky Greven.

21.00 uur Netwerkborrel

Namens VNO-NCW Achterhoek, Jong Management Kring Achterhoek,  8RHK Ambassadeurs en innovatiecentrum De Steck Doetinchem nodigen wij je van harte uit voor het event van het jaar waar ondernemers en bestuurders elkaar ontmoeten om het nieuwe jaar in te luiden.  

We trappen het nieuwe jaar af met een prachtig voorbeeld van innovatie en duurzaamheid; De Steck, een broedplaats in Doetinchem waar ondernemers elkaar ontmoeten en samen met studenten oplossingen gevonden worden voor de uitdagingen van dit moment. 

De voorzitters van VNO-NCW Achterhoek en Jong Management blikken kort terug op 2019. Tegelijkertijd kijken we vooruit, en willen we elkaar inspireren om ook in het nieuwe jaar voorop te blijven lopen en samen te werken.

 Tijdens de bijeenkomst lanceren we een prachtige promotie film over de Achterhoek. U krijgt de primeur!

We beginnen het nieuwe jaar goed met onze gasten Annemarie Jorritsma, die haar roots heeft in de Achterhoek, en Nicky Greven van de jongerenbeweging De Achterban.

Annemarie Jorritsma-Lebbink is geboren in Hengelo Gld en heeft een lange carrière in de Nederlandse politiek. Ze is voorzitter van de fractie van de VVD in de Eerste Kamer. Eerder was ze burgemeester van Almere, minister van Economische Zaken en van Verkeer en Waterstaat, lid van de Tweede Kamer en voorzitter van de VNG.

 Annemarie Jorritsma en Nicky Greven geven hun visie op de kracht, de kansen en de  uitdagingen van onze regio.

Ook is er weer volop de gelegenheid om onder het genot van een drankje te netwerken, elkaar te inspireren en banden te versterken. Naast veel ondernemers dit jaar ook aangevuld met 8RHK ambassadeurs van de thematafels. Samen proosten we op onze Triple Helix samenwerking.

Wij verheugen ons op jullie komst. Meld je nu aan! 

Over de organisator

Verkoop beëindigd