Gratis

Nieuwjaarsbijeenkomst De Rode Loper 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centraal Beheer

20 Laan van Malkenschoten

7333 NP Apeldoorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Nieuwjaarsbijeenkomst "De Rode Loper 2020"

Over dit evenement

Uitnodiging woensdag 8 januari 2020

Inloop vanaf 19:00 uur | Centraal Beheer Apeldoorn

Ook dit jaar rollen wij de Rode Loper weer uit voor dé nieuwjaarsbijeenkomst in de regio op 8 januari 2020 bij Centraal Beheer in Apeldoorn. Namens VNO-NCW Stedendriehoek, Kiemt, Cleantech Regio, MKB Deventer, Centraal Beheer, Ondernemershuis Deventer, provincie Gelderland, gemeente Apeldoorn, provincie Overijssel en Apeldoorn Business Collectief nodigen wij je van harte uit voor het event van het jaar waar ondernemers en bestuurders elkaar ontmoeten om het nieuwe jaar in te luiden!

Samen werken we aan een economisch sterke én schone regio. We maken haast met vermindering van onze CO2-uitstoot en zetten in op (her)gebruik met hernieuwbare grondstoffen. Dat levert ons óók nieuwe cleantech business en cleantech banen op. We laten u zien hoe we met projecten uit de Regiodeal het verschil willen maken voor inwoners en ondernemers. Ondernemers, initiatieven en projecten die hieraan bijdragen worden wederom in de spotlights gezet op onze rode loper.

Ook de nieuwjaarsbijeenkomst 2020 wordt een avond boordevol bijzondere verhalen, dromen en daden. Om 19:30 uur trappen we de avond gezamenlijk af met onze cleantech-huisband. Ook is er weer volop de gelegenheid om onder het genot van een drankje te netwerken, elkaar te inspireren en banden te versterken. Bekijk hier de sfeerimpressie van 2019.

Meld je nú aan

Datum en tijd

Locatie

Centraal Beheer

20 Laan van Malkenschoten

7333 NP Apeldoorn

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen