Nieuwjaarsborrel FVD Limburg

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

't Kaar

126 Stationstraat

6191 BG Beek

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Kom naar de nieuwjaarsborrel van FVD Limburg!

Over dit evenement

*DE TOEGANGSCODE IS HET E-MAILADRES WAARMEE U LID BENT VAN FVD*

FVD Limburg heeft het genoegen u uit te nodigen voor de Limburgse Nieuwjaarsborrel op zondag 26 januari 2020. Van 14:00 tot 17:00 uur zullen wij elkaar treffen in Partycentrum 't Kaar in Beek. Op deze borrel zullen de Provinciale Statenfractie en een landelijk spreker acte de presence geven. Wij staan voor u klaar om nader kennis te maken, terug te blikken op het politieke jaar 2019, uitleg te geven over onze werkzaamheden, naar u te luisteren, vooruit te kijken naar de politieke ontwikkelingen van 2020 en met u van gedachten te wisselen over actuele onderwerpen.

U bestelt een persoonlijk ticket voor u en voor maximaal één introducee door het e-mailadres waarmee u lid bent van FVD in te voeren als toegangscode.

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid bij 't Kaar. Voor degenen die met het openbaar vervoer reizen: de locatie ligt op 2 minuten lopen van treinstation Beek.

Wij kijken er naar uit u wederom in groten getale te mogen ontmoeten. Voor nu wensen wij u een prettig kerstfeest en gelukkig en voorspoedig nieuwjaar toe!

Datum: 26 januari van 2 tot 5 uur

Locatie: 't Kaar

Adres: Stationstraat 126, 6191 BG Beek. op 2 minuten lopen van het station; voorzien van hellingbanen voor minder validen

Website: www.tkaar.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

't Kaar

126 Stationstraat

6191 BG Beek

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen