€ 12,50 – € 90

Nieuwjaarsconcert CASCO Phil

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Sint-Pieters-en-Pauluskerk

Veemarkt 44

2800 Mechelen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Samen met CASCO Phil wals je het nieuwe jaar in op de tonen van Mozart, Beethoven en de klassiekers van de familie Strauss. Een feestelijk programma om het nieuwe jaar schitterend in te zetten.

Met het Pianoconcerto nr. 21 van Wolfgang Amadeus Mozart maakt de talentvolle Japanse pianist Gen Tomuro zijn debuut bij CASCO Phil. De partituur is een parel uit de pianoliteratuur en werd vertolkt door de groten der aarde. Het wereldberoemde tweede deel, Andante, draagt enerzijds de weemoed van het voorbije jaar in zich en kondigt anderzijds de onbevangenheid van het nieuwe jaar aan.

Maar liefst 250 jaar geleden, op 16 december 1770, zag Ludwig van Beethoven het daglicht in zijn geboorteplaats Bonn. CASCO Phil trapt dit Beethovenjaar dan ook af met de bekendste onder zijn symfonieën, de Vijfde oftewel de noodlotsymfonie.

Om het nieuwjaarsconcert af te sluiten blijven we nog even in Wenen. Enkele polka’s en walsen in de traditie van de Strauss-dynastie mogen natuurlijk niet ontbreken.

TICKETS:

Standaard: € 25

- 30 jaar: € 12,50

VIP: € 90
Deze speciale formule geeft u de gelegenheid om een concertinleiding met de dirigent en de solist bij te wonen. Na het concert kan u genieten van een receptie in aanwezigheid van de artiesten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Sint-Pieters-en-Pauluskerk

Veemarkt 44

2800 Mechelen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen