Nieuwjaarsdiner: Artificial Intelligence: Vloek of zegen?

Venster Acties

Nieuwjaarsdiner: Artificial Intelligence: Vloek of zegen?

Nieuwjaarsdiner: onder het genot van een glaasje en lekker eten gaan wij met elkaar in gesprek over AI en data privacy. Doe jij ook mee?

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

De Veranda 764 Amstelveenseweg 1081 JK Amsterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Geen restituties

Over dit evenement

  • 4 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

2023 is voor ons een lustrum jaar. Wij worden 95 jaar! En met dit nieuwjaarsbijeenkomst starten wij het jaar goed. Met een dialoog diner over Artificial Intelligence and Data Privacy.

Over dit evenement:

Wij beginnen in de bar voor een welkomstdrankje en een beetje bijpraten. Daarna gaan we aan tafel voor de start van de Nieuwjaars bijeenkomst geleid door Martina Kramer, Kashma Aldaoudi en Leila van der Pal, allen lid van de VVAO Amsterdam.

Martina werkt bij Shell en is team lead Simulation & Serious Games. Kashma is Adviseur Informatiebeveiliging & Privacy. Leila is advocaat en heeft een achtergrond in informatierecht.

De inleiders geven ons een inkijkje in hun werkvelden en de impact die data kan hebben in ons leven. Er zal gelegenheid zijn voor vragen uit de zaal. Daarna begint het diner met ronde tafel discussies. Er zijn een aantal stellingen voor de discussie voorbereid. Deze kunnen gedurende het diner met elkaar worden besproken. Tussen de gangen door zal de deelnemers om feedback worden gevraagd.

Na de koffie is er gelegenheid om terug naar de bar te gaan om verder na te praten.

Het Diner:

Voor het diner biedt De Veranda een 2-gangen menu met keuze uit vlees, vis of vegetarisch.

Bij het inschrijven kunnen deelnemers een keuze maken voor het hoofdgerecht en dieetwensen en eventuele voedselovergevoeligheden aangeven. De keuken houdt hier rekening mee.

Deze bijeenkomst word deels betaald uit het afdelingsbudget. Een bijdrage van €22.50 per deelnemer wordt gevraagd voor de borrel, het diner, koffie/thee en 2 consumpties bij het diner. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Vragen? Stuur ajb een email naar vvao.amsterdam@gmail.com

De inschrijving sluit op donderdag 12 januari. Mis het niet!