Gratis

Nieuwjaarsontbijt in Holiday Inn Express

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Motorkade 1

1 Motorkade

1021 JP Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Netwerken onder het genot van een feestelijke ontbijt

Over dit evenement

Volgens MeerBusiness Amsterdam is veel wat met fysieke evenementen te maken heeft heel belangrijk voor de emotionele en zakelijke wellbeing van onze economie (en daarmee ook onze gezondheid). Onze organisatie zal zich daardoor blijven inspannen om fysieke evenementen te organiseren. Uiteraard op een zo veilig mogelijke wijze en natuurlijk volgens de RIVM maatregelen.

9.00 uur Welkom

10.30 uur Einde

P.S. Natuurlijk houden we ons aan de RIVM normen en het nieuwe hotel heeft een volledig nieuw ventilatiesysteem dat voldoet aan de meest strenge eisen.

Over Holiday Inn Express Amsterdam-North Riverside

Holiday Inn opende afgelopen augustus in Amsterdam-Noord haar grootste Express hotel van Europa. Het Holiday Inn Express Hotel telt maar liefst 439 hotelkamers en beschikt daarnaast over werkplekken, vergaderruimtes en een restaurant. Hierdoor is het hotel voor zowel zakelijke bezoekers als toeristen interessant. Aan het IJ, op het herontwikkelde bedrijfsterrein de Overkant zal het hotel een mooie aanvulling zijn op evenementenlocaties als De Kromhouthal.

Het Holiday Inn Express hotel heeft een andere insteek dan normale Holiday Inn hotels. De focus bij de Express hotels ligt voornamelijk op de kamers in plaats van vergaderruimtes. “Het Holiday Inn Express hotel in Amsterdam-Noord zal daarentegen wel over vergader- en meeting ruimtes beschikken”, zo vertelt Odyssey Hotel Group-CEO Rick van Erp. “Op het omliggende bedrijventerrein vestigen zich namelijk vele start-ups en creatieve industrieën die intern vaak niet over formele vergaderruimtes beschikken. Voor hen zijn de meeting rooms een uitkomst.”

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Motorkade 1

1 Motorkade

1021 JP Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen