€ 144

Nieuwjaarsspeech 2021

Venster Acties en details

€ 144

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ruimte voor Helden

137 Sint Jacobstraat

2512 AN Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Tijd maken voor jezelf, en voor je ideeën. Wat bij je opkomt omzetten in een Speech aan jezelf, die met je meereist het dagelijks leven in.

Over dit evenement

De jaarwisseling als gelegenheid om tijd te maken voor jezelf, en voor je ideeën. Even snelheid terugnemen om te kijken waar je staat. In je leven, in je organisatie of in je ondernemerschap. Om de ruimte in te nemen die je toekomt. Om nieuwe en verse energie vrij te maken en heldere keuzes te maken. Teneinde de stappen te zetten die je brengen waar je wilt geraken.

Met de Nieuwjaarsspeech 2021 biedt Ruimte voor Helden je een gegarandeerd gedenkwaardige gelegenheid om jezelf, in je eigen woorden, te laten toespreken. In een feestelijke en aandachtige setting, en in goed gezelschap.

Voorbereidingsdag

De feestelijke bijeenkomst wordt voorafgegaan door een voorbereidingsdag op woensdag 16 december 2019, waarvan we een deel buiten doorbrengen. We nodigen je samen met alle andere deelnemers uit om een dag lang ruimte te maken om aan de hand van oefeningen terug te kijken op de tijd die achter je ligt. Wat vertelt dat je? Welke patronen herken je? Welk beeld ontstaat er, als vanzelf, over hoe je voort wilt reizen?

Bij afronding van de voorbereidingsdag heb je de eerste woorden van je speech op papier staan.

Tussentijd

In de tijd tussen de voorbereidingsdag en de feestelijke speechgelegenheid smeed je die eerste woorden tot je uiteindelijke speech.

Feest

Op woensdagmiddag 13 januari 2021 ontmoeten we elkaar in een aandachtige en verzorgde sfeer bij Ruimte voor Helden, waar we alle speeches samen beluisteren en vieren. Je herinneringen aan deze bijzondere middag neem je na afloop mee naar huis, samen met een helder zicht op wat je de komende tijd te doen staat. Zwart op wit.

Voor jou?

Ben je benieuwd hoe een speech aan jezelf voor jou op dit moment van waarde kan zijn? Laat het ons weten, we vertellen je graag meer.

Overzicht data en tijden

Je kunt je tot en met donderdag 10 december 2020 aanmelden om deel te nemen. Daarna sluiten we de inschrijving om ons te concentreren op de voorbereidingen met de mensen die zich tot dan toe hebben aangemeld.

Voorbereidingsdag: woensdag 16 december 2020 9.00 – 17.00 uur

Feestelijk samenzijn met de speeches: woensdag 13 januari 2021 13.00 – 17.00 uur

~~

We zullen ons samenzijn tijdens de voorbereidingsdag en de speechmiddag aanpassen aan de dan geldende corona-maatregelen. We bewegen mee en vertrouwen erop dat we de juiste vorm vinden die recht doet aan de intentie van de Nieuwjaarsspeech terwijl we ook de gepaste afstand en groepsgrootte volgen.

~~

Foto door Bruno van den Elshout van Nieuwjaarsspeech 2018

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ruimte voor Helden

137 Sint Jacobstraat

2512 AN Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen