€ 243

Venster Acties en details

€ 243

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ruimte voor Helden

Leggeloo 29

7991PW Dwingeloo

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Aandachtsvolle gelegenheid om terug te kijken op 2021 en vooruit naar 2022, om jezelf te bemoedigen bij wat jou komend jaar te doen staat.

Over dit evenement

Zoals je van ons gewend bent, organiseren wij rondom de jaarwisseling weer twee samenkomsten die in het teken staan van de Nieuwjaarsspeech. We zorgen voor een warme en liefdevolle bedding, zodat je kunt oogsten wat het voorbije jaar je bracht, en contact kunt maken met wat wat je in 2022 wilt beleven.

We doen dat in het bijzonder tijdens een voorbereidingsdag op woensdag 15 december 2021 en een feestelijke speechgelegenheid op vrijdag 21 januari 2022. Op beide dagen heten we je welkom op de nieuwe woon- en werkplek van Ruimte voor Helden in Dwingeloo.

In deze editie van de Nieuwjaarsspeech stemmen we nadrukkelijk af op de grotere bewegingen waar we deel van uitmaken, en de energie en gezamenlijkheid die vrijkomt door aan deze bewegingen uitdrukking te geven.

Deelname

Aan wie deelneemt, vragen we een tijdsinvestering van die twee werkdagen en een financiële bijdrage van € 243 (inclusief BTW) om de Nieuwjaarsspeech 2022 en alles wat die in beweging brengt, mee mogelijk te maken. We maken daarbij ruimte voor 12 deelnemers.

Klinkt de nieuwjaarsspeech jou als een waardevolle gelegenheid om aan deel te nemen, vraag ons dan graag om je de uitgebreide uitnodiging toe te sturen.

Je kunt je tot woensdag 1 december 2021 aanmelden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ruimte voor Helden

Leggeloo 29

7991PW Dwingeloo

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

Organisator Ruimte voor Helden en Bruno van den Elshout

Organisator van Nieuwjaarsspeech 2022

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen