€ 20

Night Shift Kortrijk - 2017

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

KORTRIJK XPO

Doorniksesteenweg 216

Rambla Noord - Parking 7

Kortrijk, Vlaanderen 8500

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

FAIR – NETWORK – CONFERENCE – PARTY

Night Shift verzamelt ondernemers voor een nieuwe manier van zaken doen, terwijl de dj zorgt voor de perfecte vibes van de avond.

Night Shift zal ervoor zorgen dat de verschillende locaties zullen omgetoverd worden tot een co-creatie platform voor zowel jonge ondernemers als gevestigde waarden. Zij zullen er op een inspirerende, informatieve en tegelijk informele manier kennis maken met mensen, diensten en producten.

Bijzonder aan Night Shift is dat het volledige event is opgebouwd rond een centrale dansvloer. Het event gaat namelijk door van 14u tot 5u ‘s ochtends en is een unieke mix van een zakelijk netwerkevent en een party.

Food wordt telkens voorzien door lokale cateraars en daarnaast zijn er tal van bars om werkelijk alle zintuigen te prikkelen!

Van startende ondernemers tot productlanceringen. Night Shift zorgt telkens voor een goede mix van nationale en internationale deelnemers en is telkens sterk lokaal verankerd. Er is geen concurrentie mogelijk want Night Shift beperkt zich steeds tot één organisatie of bedrijf per sector.

Verder voorziet Night Shift op elke editie een Conference. Ontdek samen met Teamleader de digitale transformatie op de werkvloer en leer hoe je tijd kan besparen door slimmer te werken.

Night Shift Kortrijk – 07.10.2017
Night Shift Hasselt – 21.10.2017
Night Shift Antwerpen – 10.03.2018
Night Shift Gent – 24.03.2018

www.night-shift.be

Tags
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

KORTRIJK XPO

Doorniksesteenweg 216

Rambla Noord - Parking 7

Kortrijk, Vlaanderen 8500

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen