Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2016 & De Nijmeegse Ondernemerspitch

Nijmeegs Ondernemerscafé

Vrijdag 18 november 2016 van 16:00 tot 20:00 (CET)

Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2016 & De Nijmeegse...

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs * Toeslag Aantal
Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het jaar 2016 18/11/2016 18 nov. 2016 € 30,00 € 0,00
* Prijzen zijn inclusief BTW

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2016 & De Nijmeegse Ondernemerspitch

Evenementgegevens

Kom ook op 18 november 2016 naar de verkiezing van de Nijmeegse Ondernemer van het Jaar 2016 & de Nijmeegse Ondernemerspitch


Wie wordt de Nijmeegse Ondernemer van het Jaar 2016; 
Op vrijdag 18 november 2016 is netwerkorganisatie het Nijmeegs Ondernemerscafé voor de achtste keer gastheer van de Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar. Net als vorig jaar wordt de verkiezing gecombineerd met een podium voor startende ondernemers de Nijmeegse Ondernemerspitch.

In 2015 mocht Jack van Poll van Isatis Group zich Nijmeegs ondernemer van het jaar noemen. Eerdere winnaars waren: Thoonen metaalbouw,  Flame Guard, Mercachem, ANAC, Holland Food Service en Spierings Medische Techniek.

De jury bestaat uit Turgay Tankir, wethouder gemeente Nijmegen; Theo Joosten MSM, directeur FEM HAN; prof. dr. Esther-Mirjam Sent, hoogleraar Economie Radboud Universiteit; drs. Jack van Poll, Nijmeegs ondernemer van het jaar 2015 en drs. Margriet Schoevaart, bestuurslid Nijmeegs Ondernemerscafé.

De genomineerden voor de Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2016 zijn-
• Joep Burghouts van Burghouts Bedrijven
• Dennis Ederzeel van Hoogenboom Mode
• Bastiaan Barenbrug van Koninklijke Barenbrug Groep

De Nijmeegse Ondernemerspitch: Delen is het nieuwe zaken doen. Voorafgaand aan de verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het jaar 2016 houdt het Nijmeegs Ondernemerscafé, de Nijmeegse Ondernemerspitch. Innovatieve starters presenteren hier hun visie, vraag of idee aan de Nijmeegse Ondernemers. Zij delen deze visie met u en vragen uw mening daarover. Deelt u mee met uw kennis of vermogen? Na afloop van de pitches en de verkiezing kunt u in gesprek met deze  innovatieve ondernemers.

Programma: Graag ontvangen wij u voor deze bijeenkomst op vrijdag 18 november vanaf 16.00 uur. Het officiële programma is van 16.30-18.30 uur. De locatie is natuurlijk bij onze thuishaven; De Vereeniging. Het programma wordt vanaf 18.30 uur gevolgd met de gebruikelijke netwerk/ondernemersborrel. De borrel eindigt  om 20.00 uur.

Mogelijk bent u genodigde via één van de deelnemende Nijmeegse Businessclubs, u kunt dan het vakje aanbiedingscode aanklikken en daar de door uw businessclub verstrekte code invoeren en op de knop toepassen klikken. Er verschijnt dan een speciaal ticket met de naam van uw businessclub waarin u kunt bestellen.  Dit is gemaximaliseerd op 1 ticket per lid. Mocht u van 2 of meer Businessclubs lid zijn maakt u dan een keuze voor één club.

Partners van het Nijmeegs Ondernemerscafé hebben gratis toegang. Als niet-partner van het Nijmeegs Ondernemerscafé kunt middels dit betaalticket toegang krijgen (incl. hapje en drankjes). De toegang is GRATIS voor bedrijven die nu beslissen om partner te worden tot en met december 2017. Partner worden van het Nijmeegs Ondernemerscafé kan al vanaf € 275,- ex BTW per jaar. Kijk op www.nijmeegsondernemerscafe.nl voor meer informatie of een partnerschap of mail naar info@nijmeegsondernemerscafe.nl

 

 

Heb je vragen over Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2016 & De Nijmeegse Ondernemerspitch? Neem contact op met Nijmeegs Ondernemerscafé

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Concertgebouw De Vereeniging
2d Keizer Karelplein
6511 NC Nijmegen
Nederland

Vrijdag 18 november 2016 van 16:00 tot 20:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Nijmeegs Ondernemerscafé

Het concept is even eenvoudig als succesvol gebleken: netwerken zonder pretenties. Elke 1e en 3e vrijdag van de maand treffen ondernemers uit Nijmegen en omgeving elkaar onder het genot van een hapje en drankje.

De varieteit van deelnemende ondernemers is groot. Dienstverleners met allerlei achtergronden, maar ook vastgoed ondernemers, afvalverwerkers, artiestenbureaus, evenementen organisatoren, politici, culturele ondernemers en ga zo maar door.
Al meer dan 160 partners zijn inmiddels aangesloten bij het Nijmeegs Ondernemerscafé

Als je in Nijmegen onderneemt, kun je niet om het Nijmeegs Ondernemerscafe heen. Het is de enige plek in Nijmegen waar netwerken de enige hoofdzaak is. Kom en overtuig jezelf. De eerste keer bent u onze gast, na aanmelding via mail, daarna kunt u niet meer zonder! 

kijk op www.nijmeegsondernemerscafe.nl voor meer informatie of mail met ons secretariaat (info@nijmeegsondernemerscafe.nl)

  Contact opnemen met de organisator
Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2016 & De Nijmeegse Ondernemerspitch
Evenementen in Nijmegen Netwerkevents Zakelijk

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.