Gratis

Nimeto Experience

Venster Acties en details

Gratis
Beschrijving van het evenement
Nimeto Experience van 2 december 2020 t/m 26 maart 2021 (Smijerslaan 2, Utrecht)

Over dit evenement

Een sfeer op school is even belangrijk als wat je er leert. Daarom hebben wij er alles aan gedaan om jou die te kunnen laten ervaren. Zeker in een tijd waarin alles online gebeurt en we in ieder geval tot 19 januari een lockdown hebben.

Gelukkig kunnen we je melden dat onze Nimeto Experience door kan blijven gaan.

Het is voor het (MBO-)onderwijs toegestaan om voor specifieke situaties de deuren te openen. Bijvoorbeeld voor examens, praktijklessen en voor studenten die door hun thuissituatie beter op school onderwijs kunnen volgen. Voor scholieren die het lastig vinden om zich online te oriënteren op hun vervolgopleiding is onze school ook open. Het is tenslotte een belangrijke stap.

Vanaf 2 december 2020 tot en met 26 maart 2021 ben je welkom bij Nimeto voor de Nimeto Experience. Natuurlijk helemaal corona-proof. In een kleine groep, maximaal 5 scholieren met 1 ouder/verzorger, kun je op school kennismaken met al onze opleidingen. Ondersteund door beeld en vormen loop je in een half uur langs de “stands” van onze opleidingen. Om onze sfeer te proeven en de inhoud van onze opleidingen te zien. Dat is natuurlijk op hoofdlijnen want er valt per opleiding veel meer te vertellen dan we in een half uur kunnen laten zien. Heb je vragen dan kun je die daar natuurlijk ook stellen, want we zijn aanwezig voor je.

Neem je iemand mee? Bestel dan 2 tickets (voor jezelf én voor je ouder/verzorger).


		Afbeelding van Nimeto Experience
Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen