Gratis

Meerdere data

Nimeto Open Huis

Venster Acties en details

Gratis
Beschrijving van het evenement
Nimeto Open Huis

Over dit evenement

Een sfeer op school is even belangrijk als wat je er leert. Kom naar Nimeto om te zien en horen of een van onze opleidingen bij jou past. Docenten en studenten staan klaar om je alles te vertellen over onze opleidingen en over onze school. Bij binnenkomst kun je in één oogopslag zien welke opleidingen we allemaal hebben. Daarna kun je onze school zelf ontdekken.

We willen iedereen die bij ons komt kijken, voldoende ruimte kunnen geven. Zeker ook in deze periode met oplopende corona-besmettingen. Als onderwijsinstelling mogen we je gelukkig gewoon ontvangen op onze school tijdens de "soft-lockdown". Tel daarbij onze verbouwing op waardoor we minder beschikbare ruimte hebben dan normaal gesproken. Daarom vragen wij je om je in te schrijven. Zo is er voldoende ruimte om Nimeto op je gemak te verkennen.

Per persoon heb je 1 ticket nodig. Kom je met meer personen, bestel daar dan ook tickets voor. We vragen je in deze periode om met maximaal 2 personen uit een huishouden te komen.


		Afbeelding van Nimeto Open Huis
Delen met vrienden
{ _('Organizer Image')}

Organisator Nimeto-Utrecht

Organisator van Nimeto Open Huis

Nimeto is een (mbo) vakschool van creatieve ruimtemakers. Op onze school volgen ongeveer 1.500 studenten een creatieve, ondernemende of technische opleiding. Bij ons leer je hoe je vormgeeft aan de ruimte om je heen. De ruimte waarin je woont, werkt, winkelt en ontspant. Of het nou gaat om een huis of een winkel, om ontwerp, inrichting, onderhoud of communicatie. 

Om vorm te geven aan de ruimte in de wereld om ons heen hebben we vakmensen nodig. Zelfbewuste, creatieve ruimtemakers die precies weten wat ze doen. Zulke mensen leiden wij op.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen