nlgroeit l Utrecht Groeit event

Venster Acties

nlgroeit l Utrecht Groeit event

Laat je inspireren door ondernemende sprekers, om vervolgens in gesprek te gaan tijdens peer-to-peer sessies met andere groeiondernemers.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Dotslash Europalaan 100 - 500 3526 KS Utrecht Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 4 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Wil jij meer weten over hoe jouw organisatie overeind kan blijven tijdens economische tegenwind? Én wat je kan verwachten in 2023? Nlgroeit nodigt je op woensdag 15 februari uit voor dit inspirerende event voor Utrechtse scale-ups in dé hotspot van Utrecht, Dotslash. Onder leiding van host Kees de Jong nemen topsprekers Jan Willem Verschoor (Vacansoleil)en Eric Odenwald (De Leckere) jou mee in hun ervaringen. Vervolgens ga je actief in gesprek met mede-ondernemers via een peer-to-peer sessie! Afsluitend is er volop gelegenheid tot netwerken tijdens de borrel en het diner.

Het voorlopige programma:

  • 16:00 uur - inloop en registratie.
  • 16:30 uur - in gesprek met Vacansoleil en De Leckere over hun ervaring met ondernemen tijdens economische tegenwind.
  • 17:30 uur - ga tijdens peer-to-peer gesprekken, onder het genot van een hapje en drankje, in gesprek met mede-ondernemers en experts over jouw groeiambities en uitdagingen. 
  • 19:15 uur - wrap-up, afsluiting en diner.
  • 20:30 uur - einde event.
Afbeelding van evenement

Waar staat nlgroeit bekend om?

Een afwisselende sessie met inspirerende sprekers en peer-to-peer sessie met andere groeiondernemers. Een nlgroeit event zorgt ervoor dat jij zowel informatie ontvangt vanuit ondernemers die net een stapje verder zijn en informatie kan delen met ondernemers tijdens de rondetafelgesprekken. Je wordt ingedeeld op omvang/fase van de onderneming en we proberen om ondernemers uit verschillende branches aan een tafel in te delen zodat je zo open mogelijk over de uitdagingen kunt praten. Uiteraard is alles wat je deelt vertrouwelijk. Het doel is leren van elkaar en het inzicht geven dat andere ondernemers vaak tegen dezelfde uitdagingen aanlopen. 

Praktische zaken

Parkeren: ter hoogte van de Eendrachtlaan 100 vind je ingang C. Als bezoeker kan je hier de auto parkeren. Bied je QR-code of bankpas aan bij het binnen rijden. Parkeren is het eerste uur gratis, daarna € 0,50 per kwartier.

Foto's en video: tijdens het event worden foto's en eventueel video gemaakt. Deze foto's en video kunnen wij gebruiken voor publicatie op onze website en andere (sociale) media. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, laat dit ons dan weten door een mailtje te sturen naar: info@nlgroeit.nl.

Nlgroeit is sinds 2022 een zelfstandige stichting zonder winstoogmerk. Wij willen jou als ondernemer structureel kunnen helpen bij jouw groei. Om deze groei te realiseren moeten wij zelf ook groeien. Daarom zal er vanaf heden een kleine bijdrage in de kosten doorberekend worden voor de events van nlgroeit.

Contactpersoon nlgroeit: Jannike Truyens | jannike@nlgroeit.nl | 06 - 34 56 13 68.

LET OP 

  • Bij annulering en/of no-show brengen wij (administratie)kosten in rekening.
  • Dit event is voor groeiondernemers (eigenaren, dus geen werknemers) met een omzet vanaf €500.000,- en minimaal 5 FTE. Vanuit de organisatie kunnen wij je aanmelding annuleren wanneer je niet aan deze criteria voldoet.
Afbeelding van evenement