NLP cafe in de Kempen
Gratis
NLP cafe in de Kempen

Meerdere data

NLP cafe in de Kempen

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

JouwAcademie, centrum voor Training en Coaching

BusinessDome

Brouwer 1

5521DK Eersel

Netherlands

Bekijk kaart

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

NLP café in de Kempen

Vraaggericht netwerken en persoonlijk groeien. Dit kan allemaal op onze maandelijkse bijeenkomst. NLP cafe is niet nieuw. Het wordt in het gehele land georganiseerd. Nu ook in de Kempen, maar dan met een uniek concept.

Je leert vaardigheden om beter te communiceren en je leert hoe je je dagelijkse problemen kunt aanpakken. Daarnaast ontmoet je andere mensen die mogelijk iets voor jou kunnen betekenen. Kortom leren en netwerken in één.

De locatie is de BuisinessDome, Brouwer 1 in Eersel. De entree is gratis. Voor de drankjes en hapjes vragen we een bijdrage van € 5,-. Kortom laagdrempellig en leerzaam.

We stellen het op prijs als je je vooraf aanmeldt zodat we rekening kunnen houden met de inkoop. Dit kan via onderstaand contactformulier in te vullen.

Het NLP cafe opent haar deuren iedere laatste donderdag van de maand. Aanvang om19.00 en we eindigen om 21.00 uur. De gastvrouw is Marja Voorkamp, zij behoort tot de top van de NLP trainers in Nederland.

NLP café in de Kempen is ambassadeur van Kangen water®. Gasten kunnen de gehele avond kennis maken met dit gezonde water. Meer info over Kangen water® vind je op www.waterdetox.nl

Delen met vrienden
Locatie

JouwAcademie, centrum voor Training en Coaching

BusinessDome

Brouwer 1

5521DK Eersel

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen