€ 50,47 – € 102,89

NLP Masterclass

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

BCN Amsterdam Arena

Hoogoorddreef 5

1101 BA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
NLP heeft al miljoenen mensen geholpen om met eenvoudige stappen succesvoller en gelukkiger te worden. Dat gun jij jezelf toch ook?

Over dit evenement

Waarom moet je er absoluut bij zijn?

NLP helpt miljoenen mensen met eenvoudige stappen om impact te maken. NLP wordt wereld toegepast door mensen die het beste zijn in wat ze doen. Mensen zoals Tony Robbins, Oprah Winfrey, Bill Clinton, Serana Williams en vele meer! NLP wordt vooral gevolgd door ondernemers, coaches, trainers en consultants. De kennis over persoonlijke groei en communicatie kan worden toegepast in het privéleven, in je bedrijf of coaching praktijk. Succes begint bij jezelf en daarvoor moet je ongelimiteerd te werk kunnen gaan. NLP is het antwoord!

Wat kan je verwachten?

Tijdens de NLP Masterclass krijg je de kans om te werken aan jouw dromen. Dit doe je niet alleen, maar met gelijkgestemden die allemaal klaar zijn voor verandering. Samen met Pascal transformeer jij naar de beste versie van jezelf. Deze dag heeft als doel om jou dichterbij jouw dromen te brengen. Het is een verschil van doelen stellen en doelen bereiken. Dus wil je jouw uitdagingen overwinnen, afrekenen met dat onzekere gevoel en gewoon meer uit het leven halen? Dan is de NLP Masterclass voor jou de juiste plek! Je leert hoe je direct aan de slag kunt met NLP technieken en methodieken. Leg de basis om van 2020 jouw jaar te maken!

In de pauze kunt u genieten van de zeer exclusieve lunch van BCN. Deze zit inbegrepen in het prijskaartje!

Wat is NLP eigenlijk?

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en is een methodiek voor het verbeteren van communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Of je nu je doelen wil bereiken, gelukkiger wil zijn of jezelf professioneels wil ontwikkelen… Je vindt het in deze masterclass.

NLP is in de jaren ’70 ontwikkeld door Richard Bandler en John Grinder. Zij deden onderzoek naar welke emoties, gedachten en gedrag naar succes leidden en welke juist niet. Uit hun werk zijn er talloze krachtige en mentale technieken ontwikkeld. Daarom is NLP zo effectief en is het inmiddels wereldwijd verspreid. Met NLP krijg je inzicht in hoe je dingen doet en leer je hoe je dit eenvoudig kunt veranderen. Dit geeft meer vrijheid en keuzemogelijkheden.

Gecertificeerde trainer

Pascal Fredrik is in het bezit van een erkend certificaat NLP Practitioner. Hij heeft met succes de 18-daagse gecertificeerde opleiding (130 uur) afgerond op het niveau van NLP Practitioner, naar de richtlijnen en onder supervisie van de Nederlandse Vereniging voor NLP, de International Association for NLP en The American Board of NLP. Daarnaast heeft Pascal lezingen en trainingen gegeven voor grote organisaties in Nederland, maar ook internationaal in o.a. Suriname, Curaçao en Armenië.

Wat heb je bereikt na de masterclass?

  • Je kan jezelf beter en authentieker presenteren
  • Je kan meer uit jezelf halen en blokkades verwijderen
  • Je kunt beter communiceren en diepgaandere verbindingen met jezelf en anderen aan gaan
  • Je kunt anderen optimaal motiveren en inspireren
  • Je zal iemands mentale blokkades, motivaties en krachten beter begrijpen
  • Je kunt oude emoties verwerken en opruimen

Persoonlijke successen van Pascal door middel van NLP

‘Door NLP methoden toe te passen heb ik een ongekend zelfvertrouwen verkregen, dat doorwerkt op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Ik sta met gemak voor grote groepen mensen doordat ik mijn zenuwen en gezonde spanningen kan controleren. Tevens heb ik door NLP inzicht gekregen in mezelf qua drijfveren en gedrag, waardoor ik beter grip heb gekregen op mijn leven en de successen die ik daarin wil behalen. Dat geldt voor mijn relaties, mijn gezondheid, mijn financiën en mijn carrière. Kortom, NLP is de basis voor succes en personal power!’

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

BCN Amsterdam Arena

Hoogoorddreef 5

1101 BA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen