€ 12,50

Nmbrs® Kennissessie HR | Employee Journey

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Home of HR

Naritaweg 70

1043 BZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Tijdens de allereerste kennissessie van 2018 gaan wij het hebben over een van de meest gebruikte termen in de HR op dit moment.

Ook bij Nmbrs zijn we actief bezig met het inrichten van de employee journey. De dagelijkse werkzaamheden van onze HR zijn het aannemen, behouden, opleiden en uiteindelijk de exit van onze medewerkers.

Maar wat is nou de "holy grail"? Een echt antwoord kunnen we natuurlijk nooit geven op deze vraag, want iedere organisatie is anders en iedere medewerkers heeft zijn eigen behoeftes. Wel hebben we getracht een programma samen te stellen dat voor iedere organisatie genoeg aanknopingspunten biedt om tot een employee journey te komen

Sprekers:

Tom Haak, trendwatcher & HR specialist: Verbeter de Employee Experience met HR TechTom zal een overzicht geven van innovatieve HR Tech oplossingen, die kunnen helpen de employee experience te verbeteren. Geen theoretisch verhaal, maar praktische tips waar je snel mee aan de slag kan.

Business case: Hoe lost bedrijf x de problemen omtrent de employee journey op?


Mariel Dommering, CPO Nmbrs: Middels een interactieve sessie gaan we samen naar jouw behoeftes kijken.

De opbouw van onze eerste kennissessie zal er iets anders uitzien dan jullie van ons gewend zijn. In 2018 nodigen wij jullie graag uit voor een lunchsessie. We zullen om 11 uur starten zodat we genoeg tijd hebben voor al onze sprekers. Tijdens de break staat er een uitgebreide en gezonde lunch voor jullie klaar! Rond 15:00 zal de afsluiting plaatsvinden gevolgt door een netwerkborrel. Hierdoor hoeft niemand eerder weg, om files te vermijden.

Let op: Op 1 maart is Nmbrs® verhuisd naar de Naritaweg 70, 1043 BZ, Amsterdam. Deze kennissessie zal hier plaatsvinden!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Home of HR

Naritaweg 70

1043 BZ Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen