€ 29,50

NoMoreGurus Introduction Seminar 21 juli

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Tempel

Damzigt 56

3454 PS De Meern

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Join The Event

Over dit evenement

Maak kennis met jouw authentieke innerlijke kracht van Standup Coaching, Tribal Coaching en het werk van NoMoreGurus

De NoMoreGurus Introduction Seminar is bedoeld voor zelfbewuste mensen die erop uit zijn het maximale uit hun leven te halen.

Het zijn mensen die op zoek zijn naar een unieke mogelijkheid om kennis te maken met wie zij in essentie zijn.

Door het eigen 'zijn' te verifiëren binnen de verschillende resonantie-velden van de verschillende circles binnen het werk van NoMoreGurus krijg je meteen toegang tot antwoord op vragen die spelen binnen het bredere onderzoek van 'wat het is om mens te zijn'

Stel jezelf eens de volgende vraag:

• Leef ik op dit moment voluit vanuit mijn unieke authentieke levendigheid?

• Ben ik nog volledig verbonden met dat waar het in mijn leven werkelijk omgaat?

• Verlang ik naar een meer wezenlijkere verbinding met mezelf en anderen?

Nee?

Dan is het NoMoreGurus Introduction Seminar misschien wel de juiste plek om opnieuw op zoek te gaan naar de essentie van jouw bestaan en wie je kan zijn in een wereld voorbij aan de beperkingen van het verleden.

Programma

Het programma van het NoMoreGurus Introduction Seminar bestaat uit twee domeinen. Deze twee domeinen zijn een reflectie van de twee belangrijkste pijlers van persoonlijk transformatie: 'het reflectieve' en 'het fysieke'.

In het eerste domein van het programma maak je kennis met Standup Coaching en met het stelsel van 'De Vierde Weg' wat het fundament is van alle programma's van het NoMoreGurus. Gestoeld op de Gurdjieff/Ouspensky traditie, een holistisch bewustzijns-principe, die je een compleet nieuw referentie-kader geeft om je ervaringen, emoties en gedachten-processen te herkaderen.

In het tweede domein van het programma bestaat uit Tribal Coaching en Expanded Awareness waardoor je een nieuwe verbinding zult maken in 'body awareness' en 'groeps-resonantie'. Het opent een nieuw perspectief op de relatie tussen jouw lichaam, geest en je emoties.

In de pauze nemen we tijd voor een gezamenlijke Sushi Lunch waarin we op een ongedwongen manier kunnen delen en uitwisselen.

Vanwege het bijzondere karakter van dit event zijn de plaatsen beperkt!

Spelregels

Let op: vanwege het dynamische karakter van het event kunnen we geen 100% zekere eindtijd geven. We beginnen de eerste sessie echter wel precies op tijd. Zorg er dus voor dat je je eigen tijdschema voor de rest van de middag niet te strak plant.

Om er zeker van te zijn dat we jouw plek niet voor niets reserveren vragen we een kleine bijdrage in de kosten voor de zaal, koffie, thee en sushi lunch van € 29,50.

Vanwege de cohesie in de groep kan het event alleen in zijn geheel gevolgd worden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Tempel

Damzigt 56

3454 PS De Meern

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen