Gratis

#NoscuraVerbindt: Hoe organiseer je een newsroom die werkt?

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
#NoscuraVerbindt: Hoe organiseer je een newsroom die werkt?

Over dit evenement

Hoe blijf je makkelijk op de hoogte van nieuwe communicatietrends? Hoe zorg je dat je tegelijkertijd vakgenoten buiten je eigen organisatie leert kennen? Hoe leer je van waar anderen mee bezig zijn en waar stel je jouw vragen als je zelf met iets nieuws bezig bent? Met #NoscuraVerbindt creëren we hier een plek voor.

In de online sessies van #NoscuraVerbindt brengen we communicatieadviseurs die actief zijn in de wereld van onderwijs en onderzoek samen. Per sessie nemen we één onderwerp. Een expert deelt alle ins and outs en vervolgens discussiëren we samen over hoe dit onderwerp leeft in de verschillende instellingen. We kijken ook waar kansen liggen en wat de uitdagingen zijn. Vanuit Noscura geven we tips en beantwoorden we vragen, maar de deelnemers leren ook van elkaar! Het is dus meer dan een webinar.

Tijdens de #NoscuraVerbindt op 1 juli gaan we het hebben over newsrooms: een spil binnen de communicatieafdeling als je goed wilt anticiperen op informatie uit het werkveld en daarop wilt voortborduren. Een newsroom vraagt om een strategie en om juiste uitvoering. Welke collega’s of afdelingen moeten betrokken, welke tools heb je nodig en welke wat is de output van de newsroom? Als je een newsroom goed inricht en inzet, komt veel waardevolle informatie, kennis en kunde hier samen.. Maar hoe pak je dit aan? Hoe evalueer je en stuur je bij? Tijdens deze editie van #NoscuraVerbindt gaan we in gesprek met een externe expert en bespreken diverse casussen van onderwijsinstellingen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator Noscura

Organisator van #NoscuraVerbindt: Hoe organiseer je een newsroom die werkt?

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen