November training van MuziekGeluk

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Springhuys

7 Springweg

3511 VH Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
In deze training leer jij muziek bij dementie in te zetten als zorg-instrument. Resultaat: lagere werkdruk en een hogere werktevredenheid.

Over dit evenement

In verband met de corona mogen er maar 8 cursisten in de trainingsruimte aanwezig zijn.

De training is geschikt voor professionals, vrijwilligers en mantelzorgers van elk opleidingsniveau. Het trainingsprogramma is geaccrediteerd door V&VN en levert verzorgenden 5 punten op.

In de training leer je muziek in te zetten als zorginstrument bij: wakker worden, douchen, bewegen, slapen en als eerste hulp bij probleemgedrag.

Goede dementiezorg kan niet zonder muziek. Medicatiegebruik, onbegrepen gedrag en onvrijwillige zorg nemen af zodra muziek op de juiste manier wordt ingezet.

Met behulp van de MuziekGeluk Methodiek maak jij van muziek een volwaardige zorgcomponent die de werkdruk verlaagt, het werkplezier verhoogt en het welzijn van degene met dementie verhoogt.

Ook het toepassen van muziek bij Parkinson, cva en revalidatie krijgt aandacht in de training.

De training MuziekGeluk bestaat uit twee delen: - Deel 1 op zondag  8 november van 11.00 tot 15.00 - Deel 2 op zondag 29 november van 11.00 tot 15.30

De totaalkosten voor beide bijeenkomsten inclusief lunch is € 175,00.

Na afloop krijg je de mogelijkheid om Gecertificeerd Muziekspecialist te worden, hiervoor is geen extra training noodzakelijk.

Na de training MuziekGeluk weet je: - Welke invloed muziek uit het verleden op jouzelf heeft. - Welke invloed bepaalde muziek op iemand met dementie heeft. - Hoe je de juiste muziek bij een bepaalde persoon vindt. - Hoe je een goede persoonlijke playlist voor iemand samenstelt. - Hoe je deze muziek inzet tijdens de dagelijkse dementiezorg. - Hoe je onvrijwillige zorg vermijdt met behulp van muziek.

Locatie:Springhuys, Springweg 7, 3511 VH Utrecht, op tien minuten lopen van het Centraal Station. Meer info onder de foto.

Hoe kom je bij het Springhuys?

Openbaar vervoer: Verlaat het Centraal Station aan de centrumzijde. Na de NS-poortjes sla je linksaf en verlaat je de stationshal. Loop schuin naar rechts naar de ingang van Hoog Catharijne. Loop Hoog Catharijne in en houd een paar honderd meter rechts aan, richting de uitgang Moreelsepark.

Als je na Albert Heijn via de roltrap buiten komt, ga je linksaf. Steek de Catharijnesingel over en loop rechtdoor de Mariaplaats op tot je niet verder kunt. Aan het einde rechtsaf, rechts staat het gele Gebouw der Kunsten. Ongeveer 100 meter verderop begint de Springweg. Het Springhuys zit vooraan rechts op nummer 7.

Auto: Er is een parkeergarage Springweg op 150 meter afstand van het Springhuys. Zorg ervoor dat je de Springweg inrijdt via de Mariaplaats. Vanaf de andere richting is de parkeergarage niet bereikbaar.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Springhuys

7 Springweg

3511 VH Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen