Gratis

NOWEVENTS: Sup it up

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement
We are on a mission! Sup it up and zero waste

Over dit evenement

💧 Yes, we mogen weer een live event organiseren!! Op zaterdag 10 juli zal Nanda van den Ham (El Kombi) ons meenemen op reis per sup board over het water in de binnenstad van Alkmaar. Er zijn 15 boards beschikbaar. Tegelijkertijd verzorgt NOWSCHOOL ook de mogelijkheid om online aan te sluiten bij deze activiteit. Naast het toffe sup avontuur gaan we ook het zwerfafval, wat we tegen komen, uit het water vissen. Zo zijn we weer een stapje dichter bij een duurzame wereld.

💻 De deelnemers, die online aansluiten gaan zo min mogelijk achter de computer zitten. We beginnen en sluiten wel online af samen met Nanda, maar verder is het de bedoeling dat de activiteit zo veel mogelijk in jouw eigen omgeving gebeurt. Wanneer je thuis aan de slag gaat met de opdracht, kun je met een eigen supboard, opblaasboot of iets dergelijks aan de slag. Het is ook mogelijk om lopend langs het water te gaan struinen op zoek naar zwerfafval. Nanda heeft ook een leuke opdracht voor deze wandelaars.

El kombi

Na een reis door Costa Rica kwam Nanda terecht op het parelwitte strand Playa Hermosa. Hoe idyllisch dit strand ook was, iedere dag lag er zwerfafval. Met al dat afval daar en met de herinneringen aan haar suptochten in Nederland, waar ze standaard thuiskwam met een board vol afval, wist ze dat ze hier iets in wilde betekenen. Ze wilt graag de wereld weer mooier maken. Nog mooier!! Nog mooierdermooi!! Ze heeft toen de beslissing gemaakt om El kombi op te richten. Binnen El kombi werkt ze samen met een top team om de groene golf in beweging te brengen.


		Afbeelding van NOWEVENTS: Sup it up

🌈 Programma

10:00 – Start van het event

10:15 – Op avontuur

12:00 – Afsluiting

In Alkmaar kunnen alleen kinderen met een zwemdiploma meedoen. Kinderen onder de 10 worden begeleid door een ouder op het board (per board 1 kind, 1 ouder). Tieners mogen alleen op een board. Het online programma is geschikt voor alle leeftijden.

Aanmelden voor deelname in Alkmaar kan tot donderdag 8 juli 12.00uur en voor het offline event tot vrijdag 9 juli 12:00. Als je je aanmeldt om mee te doen dan houden we er rekening mee dat je er bent. Lukt het toch niet om erbij te zijn, laat het ons dan weten via Jessica (0642754987).

🙏🏼 Donatie

Omdat we voor iedereen toegankelijk willen zijn, is het uiteindelijke doel om NOWSCHOOL-activiteiten kosteloos aan te bieden. Helaas zijn we nog niet zover. Daarom doen we het nu op basis van donatie naar draagkracht. Dit kan bij de online aanmelding. We hopen zo een community op te bouwen waarin mensen die iets extra’s kunnen missen ruimte creëren voor degenen die daartoe niet in staat zijn.

Delen met vrienden

Datum en tijd

{ _('Organizer Image')}

Organisator NOWSCHOOL

Organisator van NOWEVENTS: Sup it up

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen