NRK Regiobijeenkomst 10 juni

NRK Regiobijeenkomst 10 juni

van NRK

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

NRK Regiobijeenkomst op 10 juni van 15:30 tot 17:00.

Over dit evenement

NRK organiseert begin juni tweeregiobijeenkomsten waar u collega's uit uw regio ontmoet én wordt bijgepraat over actuele onderwerpen over arbeidsvoorwaarden en duurzame innovatie. We doen dat geheel online. En hoewel op afstand, we maken er tóch een persoonlijke ontmoeting van!

Via een Zoom-bijeenkomst praten we u bij en komt u in een netwerkcarrousel in contact met andere professionals uit uw regio. Hoe dat in zijn werk gaat? In een aantal korte rondes van max. 10 minuten spreekt u in twee- of drietallen met andere NRK-leden. Wie gaat ú ontmoeten?

Dit is het voorlopige programma, er kunnen nog wijzigingen ontstaan:

  • Netwerkcarrousel - U wordt (willekeurig) ingedeeld in twee- of drietallen en komt in enkele rondes in contact met collega's uit uw eigen regio.
  • Moderne arbeidsvoorwaarden, via branche cao of eigen arbeidsvoorwaardenregeling? – door Margo de Kort, branchecoördinator NRK
  • Innovaties voor duurzame/CE producten en processen in de rubber- en kunststofindustrie – door Martin van Dord, innovatiecoach NRK
  • Discussie en afronding

Aanmelden

Indien u zich al had aangemeld voor deze meeting hoeft u niets te doen: u staat al op de lijst.

Heeft u zich voor een andere datum aangemeld dan krijgt u een mail van ons met uitnodiging om op 8 of 10 juni mee te doen én u hiervoor dan aan te melden.

Had u zich helemaal nog niet aangemeld, dan nodigen wij u van harte uit dat alsnog te doen.

Doet u met collega's mee? Laat iedere collega zich dan individueel aanmelden.

Graag tot ziens!