Gratis

NRK Verpakkingen Masterclass Voedselveiligheid

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

NBC Congrescentrum

1 Blokhoeve

3438 LC Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
U hoort alles over actuele ontwikkelingen rond de voedselcontactwetgeving, kunststof versus papier/karton, gerecyclede kunststoffen en NIAS

Over dit evenement

De masterclass wordt gegeven door Job Ridderbecks en Kris Callaert. Zij praten u in één dag bij over alle actuele onderwerpen. Daarbij leggen zij direct de link naar de dagelijkse praktijk, waardoor dit programma geschikt is voor zowel ervaren als iets minder ervaren voedselcontactexperts. Het programma begint om 10.00 uur (inloop vanaf 9.30 uur) en duurt tot 15.00 uur. Meld u nu aan. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Klik hier voor het programma, waarin de verschillende onderdelen tot in detail zijn uitgewerkt.

Kosten, aanmelden en voorwaarden

Deze masterclass is gratis toegankelijk voor leden van NRK Verpakkingen en de NRK. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Als er meer inschrijvingen zijn dan het aantal beschikbare plaatsen, hebben leden van NRK Verpakkingen voorrang. Wij vinden het belangrijk om verspilling tegen te gaan. Daarom brengen wij bij ‘no show’ een fee van € 75 in rekening als u op de dag zelf en zonder schriftelijke of telefonische afmelding niet aanwezig bent. Annuleren kan tot woensdag 20 november. Vanzelfsprekend is bij verhindering een collega van harte welkom.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

NBC Congrescentrum

1 Blokhoeve

3438 LC Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen