€ 370,65

NRW Marketingcongres 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

B. Amsterdam

763a Johan Huizingalaan

1066 VH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op donderdag 4 april worden de winnaars van de NRW Marketing Award 2019 bekend gemaakt in B. Amsterdam.
Tijdens het congres vertellen Marcel Kampman en René Repko hun verhaal en stem je mee voor de publieksprijs. Lees hier meer over het verhaal van Marcel Kampman en René Repko.

René Repko is één van Nederlands bekendste marketeers. Met meer dan twintig jaar ervaring heeft hij bij leidende merken als Albert Heijn, HEMA, Sligro, Rituals en Action de klantpropositie ingrijpend verbeterd. Organisaties zoeken continue naar de ultieme winnende formule die leidt tot meer winst en groei van marktaandeel, want actuele strategieën blijken ineens achterhaald. Repko creëert een nieuw en sterk perspectief. Hij gebruikt zijn internationale ervaring om duidelijk te maken dat winnende marketing minder ingewikkeld is dan het lijkt, maar wel wat lef vergt.

Marcel Kampman is onder meer creatief strateeg bij Happykamping, founder van het Happyplaces Project en creatief directeur van het WeMakeThe.City-festival. De gemene deler in zijn werk en visie is RUIMTE.
Wat is ruimte? Hoe ga je met ruimte om? Wat doet ruimte met je? Hoe ontstaan plekken waar mensen graag willen zijn? En hoe kun je deze plekken creëren? Op basis van uitgebreide research (600 interviews over ruimte met filosofen, astronauten, architecten en vele anderen) en zijn jarenlange ervaring met retail en vastgoed, vertelt Marcel zijn verhaal over RUIMTE en zoomt daarbij specifiek in op de wereld van retail en vastgoed. Zijn doel daarbij is: “mensen meer te laten zien dan ze zien”. Laat je verrassen met zijn prikkelende benadering!

PROGRAMMA

14.00 uurOntvangst14.30 uurWelkom door Brigit Gerritse14.35 uurKeynote – Marcel Kampman15.10 uurKeynote – René Repko15.45 uurOpening Braderie16.45 uurStemmen Publieksprijs17.00 uurAward uitreiking17.30 uurNetwerkborrel

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

B. Amsterdam

763a Johan Huizingalaan

1066 VH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen