Gratis

NU Cuban Latin Zang (gratis proefles) in Amsterdam op woensdagavond

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Klimopweg 10

10 Klimopweg

1032 Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Gezocht: enthousiaste en non enthousiaste zang en koor leden

De Stichting Conexion Latina en Galan.biz Cubaanse Muziek” willen graag de Cuban, afrocuban en latin ervaren van Cantate Cantoro en het zonnigste koor van Nederland Coro Cantoro, dat voornamelijk Cubaanse liedjes zingt in het Spaans, met andere mensen delen en daarom zijn ze op zoek naar nieuwe geïnteresseerden. Hun Doel groep: kinderen van 8 tot 12 jaar en volwassenen.

Er worden verschillende soorten liedjes gezongen: Spaans, Engels en afro talige liedjes, oude en nieuwe, droevige en vrolijke en gekke en mooi. Begeleiding van Latin Piano Man of gitaar. Een aantal keer per jaar treden we op voor ouders, familie en vrienden.

Zingen is goed voor de ontwikkeling! Deze cursus zijn niet allen omzettend leuk, maar ook goed voor de ontwikkeling van de stem, taal en spraak, muzikale oren en samenwerken.

.

Repertoire o.a.: La tarde, Historia de un amor, La paloma (Cuando sali de la Habana), Cantar el C, Cuarto de Tula, El Perdon, Despacito, Chan Chan, Bailando, Volare, Hoy Bailare, La Bamba, Besame muchoen nog meer!!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik de organisator bereiken als ik vragen heb?

Via: info@galan.biz 0f 0650284893

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Klimopweg 10

10 Klimopweg

1032 Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen