Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Het lijkt erop dat dit evenement al is afgelopen.

Bekijk toekomstige evenementen van deze organisator of organiseer je eigen evenement.

Bekijk toekomstige evenementen Evenement aanmaken

Nudge Vriendenbijeenkomst 'Van kartonnen bekers tellen naar échte impact: hoe doe je dat?'

Nudge - Vrienden Events

Maandag 30 september 2019 van 17:30 tot 21:00 (CEST)

Nudge Vriendenbijeenkomst 'Van kartonnen bekers tellen...

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Vrienden van Nudge Beëindigd Gratis  

Deel Nudge Vriendenbijeenkomst 'Van kartonnen bekers tellen naar échte impact: hoe doe je dat?'

Evenementdetails

Op 30 september van 17.30- 21.00 uur ben je van harte welkom op de Nudge Vriendenbijeenkomst bij onze host Grant Thornton. Onder leiding van Lars Sørensen richten we ons op het bereiken van echte impact.

Leuk zo’n duurzaamheidsverslag, maar bestaat je organisatie over 10 jaar nog?

Duurzaamheid en impact: de meeste organisaties doen er wel ‘iets’ mee. Maar is het ook echt onderdeel van je strategie? Heb je zicht op je netto impact, en (klimaat gerelateerde) risico’s en kansen? En op de (financiële) implicaties als je daar niet tijdig op anticipeert? Bestaat je organisatie over 10 jaar nog? Duurzaamheid en impact zijn niet meer ‘iets voor erbij’, maar cruciaal in bedrijfsstrategie voor toekomstbestendige organisaties. En dat vraagt om betere informatie, (accountants) controle en moedig leiderschap. 

De volgende vragen komen daarom aan bod:

  • Hoe maak je die switch? Waar begin je?
  • Welke strategieën zorgen voor echte impact?
  • En wat is de rol van de accountant?
     

Laat je inspireren en denk mee!
Luister naar boeiende sprekers en ga in kleine groepen dieper in op het thema om tot nieuwe inzichten te komen. De avond is tevens een mooie kans om te netwerken.
 

Sprekers
- Emma Verheijke, Partner Grant Thornton
- Otto Kempkes, Partner Grant Thornton

Programma
17:00 - 17:30 Inloop & registratie
17:30 - 17:50 Welkom door Marcel Welsink (GT) en Jan van Betten (Nudge)
17:50 - 18:20 Keynote door Emma Verheijke
18:20 - 19:00 Tafelen met Vrienden & Break-out-sessies
19:00 - 19:20 Plenaire terugkoppeling
19:20 - 19:45 Spreker Otto Kempkes
19:45 - 20:00 Vragen en discussie
20:00 - 21:00 Borrel & netwerken
 

Maaltijd en borrel
Zoals je van een Vriendenbijeenkomst gewend bent verzorgt de host een heerlijke verantwoorde maaltijd. We sluiten de avond af met een gezellige borrel.

Bereikbaarheid
Het kantoor ligt op 8 minuten lopen vanaf metrohalte Strandvliet of Bijlmer ArenA, naast de Ziggo Dome en tegenover de Johan Cruijff Arena.

Neem vanaf station Amsterdam Sloterdijk metro 50 richting Gein.
Neem vanaf station Amsterdam CS of Amstel metro 54 richting Gein.

Kom je toch met de auto? Je kunt gratis parkeren in Parkeergarage Dome (met onze uitrijkaart), pal onder het kantoor.
 

Aanwezigheid
De organisatie van dit event brengt kosten met zich mee en we willen verspilling voorkomen. We rekenen dus op je komst!

Neem voor vragen contact met me op via 06 38 22 63 08.

Tot 30 september!

Francien Wouters

Achtergrondinfo

Emma Verheijke (partner Grant Thornton) is door de overname van Sinzer BV door Grant Thornton per 1 januari 2019 als partner bij G.T. aangesloten. Met kennis, advies en tools ondersteunen Emma en haar team een breed scala aan organisaties om hun impact op mensen en milieu te definiëren, meten en rapporteren; met als doel hun negatieve impact te verminderen en hun positieve impact op mensen en milieu te vergroten. Naast Sinzer / Grant Thornton is Emma actief als bestuurslid bij ActionAid en in de review board voor de Code Sociaal Ondernemen.

Otto Kempkes (partner Grant Thornton) is partner en unitleider op de vestiging van ons kantoor in Gouda. Hij heeft veel ervaring met de business-advisor van dynamische groeiorganisaties. Hij is docent ‘commissaris en financiële vraagstukken’ aan de NCD Academy in het programma Governance Essentials. Otto is groeiexpert en werkt met diverse ondernemingen aan hun groeistrategie. Duurzaamheid maakt daar onlosmakelijk deel van uit. Gezien zijn affiniteit met duurzaamheid, is hij bestuurslid van het duurzaamheidsplatform Waddinxveen. Hij is één van de intern betrokkenen bij het duurzaamheidsplan van Grant Thornton.

Marcel Welsink (welkomstwoord), voorzitter raad van bestuur, begon in 1984 zijn loopbaan binnen Grant Thornton, na afronding van zijn studie aan de Haagse Business School. Op 1 januari 1995 werd Marcel tot partner benoemd. Marcel is nauw betrokken bij de internationale adviespraktijk binnen Grant Thornton. Sinds 1996 is Marcel lid van het European Auditing and Accounting Committee. Hij is gespecialiseerd in controle op het gebied van automatisering. Sinds januari 2013 maakt Marcel onderdeel uit van de raad van bestuur van Grant Thornton en per 1 juli 2019 is Marcel aangesteld als voorzitter van de raad van bestuur.
 

Over Grant Thornton:
Bij Grant Thornton adviseren we onze klanten hoe ze hun onderneming verder kunnen laten groeien. Voor ons zijn technology, digital en duurzaamheid onlosmakelijk met elkaar verbonden voor een toekomstbestendig business model. Omdat duurzaamheid nog vrij nieuw is in dit rijtje, willen we het verankeren in ieders genen. Met de Vriendschap met Nudge willen we onze medewerkers verleiden en een vlammetje creëren. We willen dat duurzaamheid leeft binnen Grant Thornton. Wij als accountants en adviseurs kunnen ons hiermee onderscheiden en onze impact op de samenleving vergroten.

Heb je vragen over Nudge Vriendenbijeenkomst 'Van kartonnen bekers tellen naar échte impact: hoe doe je dat?'? Neem contact op met Nudge - Vrienden Events

Waar en wanneer


Grant Thornton
De Passage 150
1101 AX Amsterdam
Nederland

Maandag 30 september 2019 van 17:30 tot 21:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Nudge - Vrienden Events

Nudge verbindt mensen en organisaties om een transitiebeweging van onderaf te realiseren. Wij geloven dat kennis en expertise meer waard zijn wanneer ze worden gedeeld. Op Nudge Vrienden Events hoor je iets nieuws, doe je inspiratie op, maak je onverwachte verbindingen en neem je iets mee om op te volgen. Kijk op de agenda voor alle Vrienden Events.

  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.