Gratis

Nudge Vriendenbijeenkomst: Zet stappen richting duurzame mobiliteit | 2 apr...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Groene Afslag

Amersfoortsestraatweg 111

1251 AV Laren

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hoe zet je stappen richting duurzame mobiliteit en de toekomst van elektrisch vervoer

Elektrisch rijden: iedereen heeft het erover maar wat betekent het nou echt om het ook te doen? Hoe hard en hoe ver kun je rijden en hoe zit het met de laadinfrastructuur?

Dit is een bijzondere Nudge Vriendenbijeenkomst omdat er voor het eerst twee hosts zijn: EVConsult is de inhoudelijke partner. Zij dragen met onafhankelijk onderzoek en advies bij aan de versnelling van de transitie naar 100% elektrisch vervoer. De Groene Afslag stelt haar net geopende pleisterplaats voor de wereld van morgen ter beschikking.

Laat je inspireren en denk mee!

Deze bijeenkomst is voor bedrijven die de stap willen zetten richting een (deels) elektrisch wagenpark en willen weten welke vragen, kansen en mogelijkheden daarmee gepaard gaan. Tevens is deze avond erg interessant voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in de toekomst van elektrisch vervoer.

EVConsult laat zien wat het betekent om (deels) over te stappen naar een elektrisch wagenpark. Welke keuzes moet je maken? Wat komt er allemaal bij kijken? En is het überhaupt haalbaar voor jouw bedrijf? EVConsult is benieuwd naar de vragen die leven bij de Vrienden van Nudge. Samen komen we tot antwoorden om morgen een start te maken.

Daarnaast neemt EVConsult je mee in de toekomst van elektrisch vervoer en de uitvindingen die binnen afzienbare tijd op ons afkomen. Zo vertellen zij je onder meer over bi-directioneel laden (Vehicle2Grid), inductieladen en andere innovaties die de wereld van mobiliteit voor altijd zullen veranderen.

Maaltijd en borrel

Zoals je van een Vriendenbijeenkomst gewend bent verzorgt de host een heerlijke verantwoorde maaltijd. We sluiten de avond af met een gezellige borrel.

Programma

17:00 Inloop
17:30 Aftrap en welkom
18:15 Tafelen met Vrienden/Break-out sessies
19:00 Plenaire terugkoppeling
19:15 Keynote spreker
20:00 Borrel & netwerken
21:00 Einde

Contact

Neem voor meer informatie contact op met Francien Wouters via francien@nudge.nl of 06-38226308.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Groene Afslag

Amersfoortsestraatweg 111

1251 AV Laren

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen