€ 0 – € 50

NVFG Medical Affairs Najaarsbijeenkomst

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Medical Affairs Najaarsbijeenkomst

Over dit evenement

Datum: donderdag 5 november 2020

Locatie: DIGITAAL VIA TEAMS (LET OP, DIT IS GEWIJZIGD)

Tijdstip: 14:00 - 16:15 uur

Vanwege de nieuwe maatregelen van het RIVM heeft het Postillion Hotel in Bunnik besloten om tijdelijk haar deuren te sluiten . Om die reden hebben wij besloten om de NVFG Medical Affairs Najaarsbijeenkomst digitaal via een Teams meeting te organiseren. 

Programma:

14.00 - 14.10 uur Opening

14.10 - 15.00 uur Carla Vos en Dineke Amsing

15.00 - 15.15 uur pauze

15.15 - 16.15 uur Marc Pomp

Carla Vos en Dineke Amsing van de VIG zullen een voordracht houden over het ondersteunen en samenwerken met organisaties in de strijd tegen COVID-19. En Marc Pomp zal ons meenemen in een presentatie over COVID-19 en de gevolgen voor onze (zorg)economie.

Marc Pomp (1963) is gezondheidseconoom. Hij werkt als zelfstandig adviseur en onderzoeker voor bedrijven, ministeries, toezichthouders en adviesraden.

Daarnaast verzorgt hij sinds 2015 elk jaar een collegereeks voor de Health MBA van de Amsterdam Business School. Tot 2008 was hij als zorgexpert verbonden aan het Centraal Planbureau.

De economie van Covid-19 en verder...

In zijn lezing gaat Marc in op de economische waarde van nieuwe en bestaande behandelopties bij COVID-19, zowel in de vorm van uitgespaarde zorgkosten als in de vorm van minder schade voor de economie.

De wereld ziet reikhalzend uit naar een effectief en veilig vaccin tegen COVID-19. Zolang dat vaccin er niet is, zullen we het moeten doen met bestaande en nieuwe behandelopties.

Hoewel nog geen zicht bestaat op geneesmiddelen die leiden tot snelle en volledige genezing, blijken bestaande middelen de ziekteverschijnselen voor een deel van de patiënten te verzachten of te verminderen. Deze behandelopties kunnen de samenleving al veel opleveren, om de simpele reden dat de schade van COVID-19 aan gezondheid en economie zo groot is. Een kleine vermindering van die enorme schade levert daardoor al forse maatschappelijke baten op.

Een week voor het evenement ontvangt u van ons een link naar TEAMS.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen