€ 0 – € 75

NVFG RegNed Najaarsbijeenkomst

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

MSD

Waarderweg 39

2031 BN Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het onderwerp van deze bijeenkomst is: Regulatory Affairs: “spin in het web” binnen een farmaceutisch bedrijf

De rol van Regulatory Affairs in een farmaceutisch bedrijf is zeer divers. De afdeling zorgt ervoor dat geneesmiddelen worden voorzien van de juiste licenties om de geneesmiddelen op de markt te brengen. Hierbij is de afdeling Regulatory Affairs een cruciale schakel tussen het bedrijf en de regelgevende instanties. Maar ook binnen een farmaceutisch bedrijf is de afdeling Regulatory Affairs de “spin in het web” vanwege de directe link met o.a. de afdelingen Medical Affairs, Marketing en Farmacovigilantie.

Deze directe link komt bijvoorbeeld naar voren bij trainingen van de Sales Force of het nakijken van promotioneel materiaal. Maar ook uitkomsten van een PSUR –beoordeling in relatie tot de SmPC/bijsluiter of een RMP en het eventuele educatieve materiaal. Een goede samenwerking tussen de verschillende afdelingen is dus van groot belang voor het veilig gebruik van geneesmiddelen door patiënten.

Tijdens deze sessie willen we graag dieper op de samenwerking ingaan. Wat is de rol van Regulatory Affairs en waar zitten nu precies de links met de verschillende afdelingen binnen een farmaceutisch bedrijf? En waar kunnen de verschillende afdelingen nog meer samenwerken en elkaar versterken? Om hier antwoorden op te krijgen willen wij tijdens deze middag graag sprekers uit de industrie van de afdelingen Farmacovigilantie, Medical Affairs alsmede de afdeling Regulatory Affairs aan het woord laten die hun ervaringen delen.

Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen tijdens een plenaire discussie met de deelnemers.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

MSD

Waarderweg 39

2031 BN Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen