€ 16,92
NVTL EEUWFEEST

NVTL EEUWFEEST

door NVTL

Venster Acties en details

€ 16,92

Datum en tijd

Locatie

Fort de Batterijen

25 Overeindseweg

3439 LP Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

100 jaar NVTL! Feest mee op 3 juni bij Fort de Batterijen in Nieuwegein.

Over dit evenement

Beste leden, aspirant-leden, partners en vrienden van de NVTL,

De voorbereidingen voor het NVTL Eeuwfeest zijn in volle gang. Het wordt heel leuk en we hebben er zin in. Er hebben zich al veel mensen aangemeld, maar een echt feest wordt het pas als we met zijn allen zijn. Dus meld je vandaag nog aan en neem je medewerkers, collega('s), studenten, vrienden of partner mee!

We verzoeken je vriendelijk om je tijdig aan te melden zodat wij weten hoeveel mensen er komen. Dit in verband met de catering, parkeerplaatsen en de pendelbussen.

Wil je weten wie zich al hebben aangemeld? Via info@nvtl.nl kun je de lijst opvragen.

We zien je graag op het EEUWFEEST!

Feestlocatie

Fort de Batterijen in Nieuwegein is een prachtige binnen- en buitenlocatie. Het is onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Op het terrein zijn verschillende tenten waar je hapjes en drankjes kunt halen, er is een danszaal en buiten zijn zitjes en vuurpotten waar je gezellig kunt bijpraten.

Muziek

Binnen draaien DJ's Daphne en Ro van Vinylfuifje 60's, 70's, 80's en 90’s hits op vinyl en buiten speelt een gitarist akoestische kampvuurliedjes. Neem je eigen instrument mee en join in!

Eten & drinken

Het ticket is inclusief eten en drinken. Er is een pizza- en frietfiets voor de grotere trek en door de avond heen wordt vegetarisch fingerfood geserveerd.

NVTL Trofee

Tijdens de avond wordt de NVTL trofee uitgereikt.

Vervoer en bereikbaarheid

Bus: vanaf station Utrecht CS met bus 47 (perron C3) richting Houten. Uitstappen halte Koppeldijk, vanaf daar is het ca. 12 minuten lopen.

Auto: er zijn 100 parkeerplaatsen bij de locatie. Graag bij je aanmelding doorgeven of je van een van deze 100 parkeerplekken wil gebruikmaken.

Pendelbus: tussen 17.30 en 20.30 rijden er 8-persoons taxibusjes tussen Utrecht CS en het Fort. Wil je hiervan gebruikmaken? Geef dat dan aan bij je aanmelding. De busjes rijden 's avonds tussen 22.30 en 00.30 uur weer terug.

Fiets: met de (OV) fiets is het 7km / ca. 20 minuten fietsen vanaf Utrecht CS en 4,5 km/ ca. 15 minuten fietsen vanaf station Houten.

Tip: als je in de buurt wil blijven slapen, vergeet dan niet een hotelovernachting te boeken. Aan het eind van de avond rijden pendelbusjes naar de (grotere) hotels in de buurt.

Aanmelden

We vragen een kleine tegemoetkoming in de kosten voor dit feest van €15,- per persoon. Per uitnodiging kun je meerdere introducées aanmelden. Bureau-leden kunnen hun medewerkers aanmelden. Zorg dat je erbij bent en meld jezelf (+je introduc´ees) en je medewerkers aan.

ALV 2022

Voorafgaand aan het feest vindt de Algemene Ledenvergadering 2022 plaats van 17:00 tot 18.30 uur. Draag bij aan de discussie over de toekomst van ons vakgebied en de NVTL. Meld je hier aan voor de ALV.

Sponsor mee aan het Bos van de Toekomst ter ere van ons jubileum

Ter ere van ons 100 jarig bestaan planten we ruim 10.000 bomen (100 x 100) aan. We roepen alle NVTL-leden en relaties van onze leden op bomen te sponsoren voor het Bos van de Toekomst. Lever jij ook een bijdrage voor het bos van de toekomst? Kijk op www.nvtl.nl/het-bos-van-de-toekomst

Afbeelding van NVTL EEUWFEEST
Afbeelding van NVTL EEUWFEEST
Afbeelding van NVTL EEUWFEEST
Afbeelding van NVTL EEUWFEEST

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen