Gratis

NVTL: Webinar aanbestedingen 2

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Webinar Aanbestedingen 2

Over dit evenement

Tijdens ons eerste goedbezochte webinar op 12 maart jongstleden, hebben deelnemers hun ervaringen met aanbestedingen met elkaar gedeeld en suggesties gedaan over hoe we als ruimtelijk ontwerpers steviger in onze schoenen kunnen staan in aanbestedingstrajecten. 

Vrijdag 25 juni aanstaande, van 14.30 tot 16.30 uur organiseert de NVTL een tweede digitale discussiebijeenkomst over aanbestedingen. 

Tijdens dit tweede webinar blikken we kort terug op de resultaten van het eerste webinar (lees hier het verslag) en gaan we verder in op de ideeën en suggesties die toen zijn gemaakt. Een paar gastsprekers geven een uiteenzetting over hoe met name overheden en ontwikkelaars omgaan met aanbestedingen en we laten een reeks van aanbestedingsvormen de revue passeren.

Ook gaan we in op hoe we ons (zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers) collegiaal in aanbestedingstrajecten kunnen opstellen (de zogenoemde ‘code of honour’ waar tijdens het eerste webinar al een mooie voorzet voor is gedaan). En natuurlijk is er weer ruimte voor een goede inhoudelijke discussie! Aansluitend is er een informele online borrel.

Of je er de eerste keer nu wel of niet bij was, doe vooral mee met dit tweede webinar!

Je krijgt een dag van tevoren de agenda en de link toegestuurd om digitaal deel te nemen (via Zoom). Deelname is gratis en voel je vrij om dit webinar te delen met collega's.

Bij vragen kun je mailen naar info@nvtl.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Organisator NVTL

Organisator van NVTL: Webinar aanbestedingen 2

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen