NXT event

Venster Acties

NXT event

NXT: het evenement waar jij als ondernemer bij moet zijn en waar netwerken, inspireren en praktische tips & tricks samenkomen.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

It Noard 21 21 It Noard 8512 AB Broek Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 6 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

NXT: het evenement waar jij als ondernemer bij moet zijn

Hét evenement waar netwerken, inspireren en praktische tips & tricks samenkomen: NXT! Het evenement voor MKB-ondernemers in het Noorden. Want zeg nou zelf; soms is het simpelweg nodig om even een stapje terug te zetten, zodat je kunt bedenken hoe je dingen anders, beter of slimmer kunt doen. NXT biedt je héél veen inspiratie waarmee je de volgende dag direct aan de slag kunt.

De sprekers

We presenteren je met trots onze line-up aan sprekers. Eén voor één ervaren en bevlogen ondernemers. Dagvoorzitter Bram van Dijk (techjournalist, bekend van Bright) neemt ons mee in de wereld van ondernemen. Annemarie van Gaal, ondernemer in hart & nieren, vertelt vol passie over hoe je dingen anders kunt zien én doen. Het interactieve duo Arthur & Patrick van De Vrije Denkers laten je vervolgens ervaren hoe je snel je dingen kunt gaan doen met hun workshop 'Doen is de beste manier van denken'. Iemand die écht anders durft te doen is Welmoed Deinum van De Graasboerderij. Boerin & regelmatig aan tafel bij Humberto Tan te vinden, maar op 9 maart bij ons op het podium om haar verhaal met ons te delen.

Durf het anders te doen

Bijpraten met collega-ondernemers en waardevolle connecties leggen. Maar vooral: verbinden & inspireren. Dat is het doel van NXT. Laat jij je inspireren? Reserveer snel je plek.