€ 0 – € 62,81

O P E N H E M E L CONFERENTIE

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rebelle Maastricht

43 Kesselskade

6211 EN Maastricht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Wil je meer weten over wat het betekent om onder een open hemel te leven? De NLM Conferentie 'Open Hemel’ bestaat uit geweldige diensten met aanbidding, goed onderwijs en de kans om God te zien werken door tekenen en wonderen. Jezus opende voor ons de hemel, een nieuwe levende weg waardoor het bovennatuurlijke, natuurlijk voor ons is geworden.

Leer tijdens deze conferentie dat leven onder een open hemel je de mogelijkheid geeft om door je eigen limieten en mogelijkheden heen te breken. Vertrouw op God voor het onmogelijke. Geef God, Zijn Zoon Jezus Christus en de Heilige Geest de mogelijkheid om door jou heen wonderlijke dingen te doen.

Leiderschapslunch

Op zaterdagmiddag van 13.00 - 15.00 uur organiseert ‘NLM Conferenties’ een leiderschapslunch voor leiders (eindverantwoordelijken) van bedrijven, teams, kerken en / of bedieningen. Het is een unieke gelegenheid om samen met anderen in een kleiner gezelschap met Julian & Katia en Bert & Mirjam in gesprek te zijn. Naast input over het vermenigvuldigen van koninkrijkscultuur zal er ruimte zijn voor fellowship, input, netwerken, Q&A en bediening.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rebelle Maastricht

43 Kesselskade

6211 EN Maastricht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen