Gratis

OCMN - maandelijkse netwerkconferentie juni 2021

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
De maandelijkse bijeenkomst om contacten te leggen, relaties te onderhouden en zaken te doen. Maar dan nu als Online Event.

Over dit evenement

Let op, deze maandelijkse bijeenkomst wordt gehouden als ONLINE EVENT. De conferentie van juni is te bezoeken via Hopin OCMN netwerkconferentie juni 2021

---

De grootste verandering met het volledig online gaan van de OCMN conferenties, is dat deze nu twee dagen toegankelijk zijn. Dit iedere maand vanaf donderdag 09:00 uur doorlopend tot de 1e vrijdag van de maand 17:00 uur.

Op de 1e vrijdag van de maand zal van 09:00 uur tot 11:00 de focus liggen op het spontaan netwerken. Dit eigenlijk net zoals de afgelopen 10 jaar bij de fysieke bijeenkomsten.

Hoe gaat dat nu?

  • Op donderdag 09:00 uur kunnen bezoekers inloggen op de eventomgeving met een Hopin.to account. Deze hoef je maar één keer aan te maken en geeft je toegang tot de OCMN events. Je vindt ze met de zoekopdracht "OCMN"
  • Op vrijdag ligt de focus op het netwerken van 09:00 tot 11:00 uur. Met parallelworkshops en kennissessies vanaf 10:30 uur tot uiterlijk 11:30 uur.

Tijdens beide dagen kan je doorlopend netwerken:

  • gezamenlijk in de Open Huiskamer Sessie
  • één op één door gerichte personen uit te nodigen; "invite"
  • of willekeurig nieuwe contacten opdoen met de Speeddate Networking functie.

Tevens kan je gedurende het hele 32-urige event de Expo bezoeken waarin de exposanten je verwelkomen in hun virtuele stand. Dit met een audio/video verbinding of met een voorbereide videopresentatie. De exposanten kunnen hier goede, interessante aanbiedingen doen waar iedere bezoeker op in kan gaan, ook als de exposant er zelf niet is.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen