Gratis

Ode aan Bob Marley

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bibliotheek Ypenburg

Schrabber 8

2596 SR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


Zeg Jamaica, dan denk je aan reggae! En denk je aan reggae, dan is Bob Marley niet ver weg. Michelle Boekhout van Solinge weet er alles van. Hebt u zin in een swingende avond? Kom dan in bibliotheek Ypenburg langs op maandag 4 juni. Michelle Boekhout van Solinge vertelt het verhaal van reggae, Jamaica en Bob Marley, met dj Den-Den aan de draaitafel! Dat niet alleen, ook reggaeartiest Joggo treedt op. Komt u ook?

Reggae is een diepgewortelde cultuuruiting. Het is de spreekbuis van het overgrote, arme deel van de bevolking van Jamaica. Michelle Boekhout van Solinge, oprichter van Black Star Foundation, heeft haar hart verpand aan de muziek en vertelt er vol vuur over. In woord, met beeld en muziek van reggaekenner bij uitstek dj Den-Den (Dennis van Tetering) neemt zij u mee naar het reggae-eiland.

Joggo
Joggo speelt muziek van Bob Marley en nummers van zichzelf. Hij is bekend bij het reggaepubliek sinds de release van de mixtape Beware in 2008. Het nummer Beware (Kingdom riddim) had een grote internationale impact en piekte wekenlang op de reggae-charts.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bibliotheek Ypenburg

Schrabber 8

2596 SR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen