Gratis

Office centre Nuth Informeert - De Wettelijke informatieplicht per 1 juli

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Office Centre Nuth

Thermiekstraat 8

6361 HB Nuth

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
op welke manier kan je de wettelijke verplichting ombuigen naar een positief financieel resultaat voor je bedrijf?

Over dit evenement

Welkom bij Office Centre Nuth! Meld je aan voor ons event over de Informatieplicht energiebesparing en Duurzaamheid.

Wat betekent de deadline van 1 juli voor de Informatieplicht van je bedrijf?

En belangrijker; op welke manier kan je deze wettelijke verplichting ombuigen naar een positief financieel resultaat voor je bedrijf?

Graag nemen wij je mee in een presentatie en discussie over hetgeen er op je afkomt en hoe je ervoor kan zorgen dat je van de nood een deugd maakt.

Schrijf je nu GRATIS in voor deze inspirerende avond op woensdag 19 juni van 19:00 tot 21.30 uur. Het event vindt plaats bij Office Centre Nuth bij deelname van minimaal 20 ondernemers.

Roy Welters van (Office Centre Nuth) en Sander Gobel (360 Graden Groen)

presenteren deze avond om je meer bewust te maken van de kansen rondom de Informatieplicht en duurzaam ondernemen.

Welke kansen? Dat ga je horen als je komt.

Roy Welters zal dit event als gastheer voor jullie openen en een korte inleiding geven over de inhoud van dit "Office Centre informeert Event".

Sander Gobel vertelt op zijn enthousiaste manier wat de Informatieplicht is en wat er bij duurzaam ondernemen komt kijken!

In de basis gaat het om 3 belangrijke aspecten:

1. Inzicht in de situatie

2. Doelen van de ondernemer

3. Passende oplossingen

Hij neemt je mee in de wereld van de duurzame transitie waarin zowel een financiele-, sociale- als klimaatwinst valt te halen. De oplossingen liggen vaak in een totaal andere hoek dan men vooraf had kunnen vermoeden. Kansen aan de oppervlakte brengen, dat is verrassend en leuk!

Als je naar huis gaat heb je een beeld van wat je ‘morgen’ concreet kan doen om jouw kansen te verzilveren en te voldoen aan de Informatieplicht energiebesparing.

Roy Welters

Ik ben een gepassioneerde vestigingsmanager die van een uitdaging houdt.In de afgelopen jaren heb ik me kunnen specialiseren als trainer/coach en vestigingsmanager waarbij ik veel kennis heb opgedaan op het vlak van oa. coaching, verkoop, management, DISC, Story Tellling en klantbeleving.

In de huidige turbulente maatschappij draait alles om de klantbeleving en hoe je hier maximaal op kunt inspelen. In de afgelopen jaren heb ik met verschillende ondernemers gesproken over hoe je dit kunt aanvliegen en help hier dan ook graag bij.Als "lokaal ondernemer" onder de vlag van Office Centre Nuth sta ik voor samenwerking en verbinden van ondernemers.Mijn passie is de samenwerking opzoeken om kennis te delen en elkaar te laten groeien.Het "Office Centre informeert event" is een maandelijks terugkerend initiatief om ondernemers samen te brengen waarbij informeren, stimuleren en samenwerken de kernwoorden zijn.

Sander Gobel

Mijn ondernemerschap draait om het realiseren van jouw grootste financiële voordeel in de roerige transitie naar duurzaam en in het bijzonder de energietransitie.

Mijn ervaring is dat een hoop ondernemers heel graag duurzaam willen ondernemen maar nog weinig beeld hebben van de manieren waarop dat kan.

Ik help ondernemers met het inzichtelijk maken van de kansen en het bepalen van de meest optimale route naar duurzaam succes. Gefundeerde en samenhangende keuzes maken dus.

De situatie en de ondernemersdoelen zijn mijn uitgangspunt, mijn expertise en projectbegeleiding zorgen voor het daadwerkelijke resultaat.

Onafhankelijk. Voor jou!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Office Centre Nuth

Thermiekstraat 8

6361 HB Nuth

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen