Office Centre Nuth informeert - Parkstad Business Plaza

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
De ticketverkoop is helaas gesloten. Voor verdere informatie over mogelijkheden of een volgend event, neem contact op met de organisator

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Office Centre Nuth

Thermiekstraat 8

6361 HB Nuth

Netherlands

Kaart bekijken

Ticketverkoop is gesloten

Registraties zijn gesloten
De ticketverkoop is helaas gesloten. Voor verdere informatie over mogelijkheden of een volgend event, neem contact op met de organisator
Beschrijving van het evenement
Office Centre Nuth informeert - Parkstad business plaza "Hoe beperk ik ondernemersrisico's?"

Over dit evenement

Ondernemen is risico's nemen.

Deze uitspraak heb je als ondernemer vast wel eens gehoord. Maar in sommige gevallen geldt ook het credo: voorkomen is beter dan genezen. Vooral als het om ondernemersrisico's gaat.

Office Centre Nuth presenteert in samenwerking met Parkstad business Plaza een kennissessie waarbij wordt ingegaan op ondernemersrisico's en hoe je deze kunt beperken of zelfs wegnemen.

Wat is de RI&E (Risico Inventarisatie en Evaluatie)? En wat heb je eraan?

Remy Grandjean is Risico Manager en eigenaar van Risicoconsult. Tijdens deze kennissessie legt Remy je uit hoe de RI&E, de Risico Inventarisatie en Evaluatie, je kan helpen een beter inzicht te krijgen in mogelijke bedrijfsrisico’s en hoe je deze kunt voorkomen danwel beperken.

Daarnaast laat hij zien hoe de RI&E bij kan dragen aan zaken als goed werkgeverschap en verlaging van verzuim.

Wat is Risico Management ? Kort gezegd komt het erop neer dat het niet uitmaakt of je een horecazaak, administratiekantoor of een ander bedrijf hebt. Overal zijn er risico’s die jou, je bedrijf of je personeel dan wel klanten lopen. Maar natuurlijk ben jij het liefst bezig met waar jij goed in bent. Met ondernemen, met jouw expertise. Dan heb je wellicht geen zicht op alle risico’s in je bedrijf.

En dat is nou net wat Risico Consult voor je kan betekenen, het verkleinen en indien mogelijk voorkomen van risico’s.

Hoe krijg je als ondernemer je geld?

Charles Lückers is met Lückers BedrijfsAdvocaten al 37 jaar gespecialiseerd in de financiële kanten van het recht. Hij is faillissementscurator, maar vooral begeleidt hij bedrijven bij financiële problemen en helpt hen in omgang met banken, curatoren en op het gebied van doorstarts, bedrijfsovernames en bij geschillen tussen ondernemers en bestuurders e.d.

Met AdDebt en AdvoCasso is hij al 12 jaar succesvol in zakelijk debiteurenbeheer en incasso's in de B2B markt. We zijn allemaal heel graag met onze eigen business bezig, maar niemand gaat graag achter zijn geld aan. Toch is een deal pas geslaagd als het geld binnen is. Dáárover heeft Charles zijn ideeën en neemt heel veel ervaring mee uit de praktijk. Hij deelt dat graag met ons, zodat geld geen zorg meer is en we echt kunnen ondernemen.

Roy Welters

Ik ben een gepassioneerde vestigingsmanager die van een uitdaging houdt.

In de afgelopen jaren heb ik me kunnen specialiseren als trainer/coach en vestigingsmanager waarbij ik veel kennis heb opgedaan op het vlak van oa. coaching, verkoop, management, DISC, Story Tellling en klantbeleving.

In de huidige turbulente maatschappij draait alles om de klantbeleving en hoe je hier maximaal op kunt inspelen. In de afgelopen jaren heb ik met verschillende ondernemers gesproken over hoe je dit kunt aanvliegen en help hier dan ook graag bij.

Als "lokaal ondernemer" onder de vlag van Office Centre Nuth sta ik voor samenwerking en verbinden van " lokale" ondernemers.

Mijn passie is de samenwerking opzoeken om kennis te delen en elkaar te laten groeien.

Het "Office Centre Nuth informeert event" is een maandelijks terugkerend initiatief om ondernemers samen te brengen waarbij informeren, stimuleren en samenwerken de kernwoorden zijn.

Bjorn Bos

"De verbindende kracht" met deze term ben ik ruim 4 jaar geleden met Thinking Marketing begonnen. Steeds vanuit de gedachte dat ik ondernemers uit de buurlanden (Nederland, Duitsland en België) met elkaar wil verbinden. Of het nu gaat om het vinden van klanten, leveranciers of samenwerkingspartners. Mijn doel was en is het grensoverschrijdend zaken doen tussen buurlanden te bevorderen.

En nu ben ik sinds juli 2018 lokaal manager van Parkstad Business Plaza. Naar het motto: zaken doen met je buren ligt de focus binnen Parkstad Business Plaza op het lokaal verbinden van ondernemers. Maar ook hier komt weer die verbindende kracht terug. En gaat het om ondernemers te ondersteunen bij het vinden van klanten, leveranciers of samenwerkingspartners.

Om zaken te kunnen doen met uw buren is het wel zo handig te weten wie die buren zijn en wat ze doen. Naast het online platform en de bijkomende communicatiekanalen zoals social media, deze nieuwsbrief en het e-zine organiseren we verschillende soorten bijeenkomsten om persoonlijk kennis te kunnen maken met lokale ondernemers.

Business Plaza Nederland is initiatiefnemer van alle lokale Business Plaza’s in Nederland. Momenteel zijn dat er 39. In 2018 is er een groei naar minimaal 50 lokale Business Plaza’s en naar verwachting groeit Business Plaza Nederland in 2019 naar 65 lokale Business Plaza’s in Nederland.

Parkstad business Plaza biedt alle lokale ondernemers uit Parkstad lokaal nieuws, vraag en aan bod, aanbiedingen en alle evenementen.

De missie van Parkstad Business Plaza is dan ook “Zaken doen met uw Buurman”. Zorgen dat opdrachten binnen de lokale economie blijven door zaken te doen met uw buurman.

Remy Grandjean

Laat risicomanagement en je zorgen met een gerust hart over aan mij. “Het is mijn drive om je bewust te maken van de risico’s in je bedrijf zodat je beter keuzes kunt maken. Bij een controle kan ik voor je onderhandelen en de zaak oplossen. Jouw werk en bedrijf zo veilig mogelijk maken, voldoen aan alle wetten en regels; en problemen oplossen, daar krijg ik energie van.”

“Mijn expertise draait om alle voorwaarden die ervoor zorgen dat jij met je bedrijf voldoet aan de wet- en regelgeving. Zo kun jij doen wat je het liefst doet: ondernemen.”

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Office Centre Nuth

Thermiekstraat 8

6361 HB Nuth

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen