Gratis

Office Centre Nuth Informeert - Vitaliteit op de werkplek

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Office Centre Nuth

Thermiekstraat 8

6361 HB Nuth

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Office Centre Nuth Informeert - Vitaliteit op het werk

Over dit evenement

Vitale mensen zorgen voor vitale organisaties en omgekeerd. Energie is er altijd en overal. Je moet alleen leren om die energie te benutten. Energie hoef je niet op te wekken, het is er al. De kunst is om de aanwezige energie vrij te maken en te gebruiken. Denk maar aan zonne-energie en getijdenenergie. Hetzelfde geldt voor mensen en organisaties.

verder info volgt spoedig...

Roy Welters

Ik ben een gepassioneerde vestigingsmanager die van een uitdaging houdt.

In de afgelopen jaren heb ik me kunnen specialiseren als trainer/coach en vestigingsmanager waarbij ik veel kennis heb opgedaan op het vlak van oa. coaching, verkoop, management, DISC, Story Tellling en klantbeleving.

In de huidige turbulente maatschappij draait alles om de klantbeleving en hoe je hier maximaal op kunt inspelen. In de afgelopen jaren heb ik met verschillende ondernemers gesproken over hoe je dit kunt aanvliegen en help hier dan ook graag bij.

Als "lokaal ondernemer" onder de vlag van Office Centre Nuth sta ik voor samenwerking en verbinden van " lokale" ondernemers.

Mijn passie is de samenwerking opzoeken om kennis te delen en elkaar te laten groeien.

Het "Office Centre Nuth informeert event" is een maandelijks terugkerend initiatief om ondernemers samen te brengen waarbij informeren, stimuleren en samenwerken de kernwoorden zijn.

Bureau Ergo

Met alleen een goede bureaustoel verminder je het ziekteverzuim binnen je bedrijf niet. Er komt veel meer bij kijken om je mensen zo lang mogelijk gezond en productief te houden. Wat dan? Dat hoor je tijdens de kennissessie van Geert Tobben. Hij is ergotherapeut en zijn bedrijf Bureau Ergo is een specialistische dienst van Ergotherapie Midden-Limburg en kijkt verder dan die bureaustoel. Is een (beeldscherm) werkplek bijvoorbeeld optimaal ingericht? Neemt een medewerker tijdens zijn werk een goede houding aan? En beschikt hij wel over de juiste technieken en tools om te kunnen werken op een manier die fysiek minimaal belastend is? Houd je bedrijf gezond: bezoek donderdag 28 maart Office Centre informeert, Vitaliteit op de werkplek.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Office Centre Nuth

Thermiekstraat 8

6361 HB Nuth

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen